Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
neće ako na izborima budeš imao nešto što se zove studentska-narodna lista
ima, imao i sloba
ono gde se negde slažem sa tobom jeste da očigledno nije dovoljno loše, ili je već toliko loše da iz toga ne može da se trgnemo tako da ostankom sns na vlasti će da bude samo gore a to je neophodno da bi protesti opstali.
Žvaljavko je kreten bez premca, samo blage ustupke da krene da daje narodu sve bi se umirilo i ljudi bi se opustili, ali jok ne da ništa i drži atmosferu na pravom kursu.
lucela sve lepo reko o lomparu i djokicu
https://www.youtube.com/watch?v=6hXT_GGtY5A
I tako će se rešavati, sve isto sem Haga jebenog.
Џаба му машинерија кад га је ку д'ета ујебо.
i zapadne žgadije akobogda
osim sto ispastamo posledice komunjarstine uveliko ispastamo i posledice evropejizacije na svim nivoima. Jedna dogma zamenila drugu i sad sljakaju udruzeno
Sto rece onaj prvi govornik juce, kao 1389, nema pomoci ni sa istoka ni sa zapada. Sami toeto
Ako smo to shvatili, to je ogromna pobeda. Ne slažem se za ovo oko komunizma, ta ideja je mrtva a metode kojima se komunizam služio su daleko starije. Naravno da žvalavi pumpa na max jer je pametniji od nas, i to nam je reako odavno
Može vas biti i pet miliona, jebe mi se.
I u pravu čovek. Može na Vidovdan doći 200.000 ili 800.000, to je potpuno nebitno. Ovo što smo mi fini, kulturni, civilizovani, demokratični, prozapadni, čistimo smeće za sobom - to je samo anestetik za činjenicu da smo gomila bezmudih pičaka. Ode čovek u BG, dune u pištaljku, mahne transparentom i vrati se kući mirnog srca, sa osećajem da je na pravoj strani i za nešto se bori i zalaže. Boriš se i zalažeš moj kurac sine.
melke imam za tebe laksi zadatak, ne moras na cacilen jebo to, imas tu kuci sig neke kancelarije sns-a, idi izrokaj to i prebij nekog lokalnog naprednjaka, moze i stariji da bude nema veze
posle toga jedi govna kako je narod bezmud nema problena
naci nema vadjenja logistika i tako to, mozes sa dve cigle to zavrsis
Bio sam i otišao oko pola 9, čisto sumnjam da ću više da dolazim dok god je protest ovakvog formata
Odnosno idem ali samo ako se protesr održava u mom gradu
I mislim da je to bolje rešenje, protesti na lokalu
Svaki dan, ili par puta nedeljno uveče kad može veći broj ljudi da se skupi, ako mora onda i po kamenče npr na svaku prostoriju sns, kamenče na svaku kuću ili kola nekog polubitnog lokalnog snsovca
i vucela je stvari čistio od lokala i nasao svaki glas koji je mogao da nadje, svaku gnjidu koja postoji je namirisao i reko ajde sa nama dobices makar 3k
A i studenti to rade i najavili da ce obidju svako selo svaku naseobinu
Pa obišli su je već tri puta LOL, nema, to smo sve potrošili - šetnje, odlaske u Brisel, blokade raskrsnica...Čuli smo sve govore na svim mitinzima, čuli šta su imali da kažu Bakići, Ćulibrci i Lompari, videli sve transparente koje smo trebali, raširili najveću zastavu...Ostali su nam još jedino generalni štrajk ili totalna blokada BG dok ne raspiše izbore. Ako za to nemamo snage, žvalavi će se dopeljati do 2027. i proglasiti pobedu, i onda ćemo ili izaći i odraditi šta je trebalo odavno, ili nastaviti da jedemo govna.
Oću Caro jebe mi se živo da krvarim za klince koji neće da krvare za sebe, i za ljude koji ne mogu jer, eto, imaju malu decu kod kuće pa ne ide. Ako imamo vremena još dve godine da trpimo ova sranja - neka nam onda sva bezumlja i strahote koje ćemo u naredne dve godine preturiti preko glave, tako smo zaslužili, i to je cena izbora koji smo napravili.
klince gazili po ulicama nemas muda bacis ciglu na lokalni kanc sns
to su ta muda, treba studenti za njega da izginu da bi bio hepi
razbijali im vilice po ulicama, lomili ih kojekuda, pretili im, jebali im kevu svi od žvalavog do ćacijarha, odjebala ih eu i svaki mogući majmun....al nece melk da krvari za njih nije lud al inace junak je to veliki samo nema logistiku. Ne seri bukv
I treba da ih gaze kad stoje podignutih ruku i neće da se brane. Obj. sam davnih dana, da su ti prvi što su uletli autom među ljude dobili krš polomljenih rebara i par udova, do toga više ne bi dolazilo. Da se sudiji koji ih je posle oslobodio otišlo na kuću idemoliralo sve što ima, skupa sa porodicom, ostatak pravosuđa se više ne bi zajebavao. Imaš posla sa jebenim siledžijama, i siledžije po prirodi razumeju jedino silu, i to kad biješ jako i bez milosti. Ostalo ih ne zanima. I žvalavi psihopata se povlači kad je tvrdo. Izvini jebiga ali opet - imam suviše godina i suviše dugo živim ovde da bih polagao nade u gandijevska sranja. A sranje je što ih zastupamo, a ovamo se radujemo i likujemo kad random ćaci dobije po pičci od random čoveka, ili kad Bogatić napumpa gradonačelnika i onaj njegov ranč usere jajima. Zato sam i išao na proteste, ali nipošto na blokade, jer ne pada mi na pamet da stojim podignutih ruku dok me ćaci maltretira na nekoj jebenoj raskrsnici.
e aj lakse navuces djv na sait jbt
tek kace melk okrvavi u ovoj zemlji će bude bolje, jer šta ću ja da idem da ginem kad od početka kenja preko neta šta i kako treba a na lokalu nema muda udje u klinc sa random naprednjakom a sve jer ga deca ne slusaju kako i sta bi trebalo