karaj vucelu

1. upao si u tacno onu matricu nemoci koju vucela plasira kontinurano I na osnovu koje vlada uz pomoc laznjaka iz parlamenta

2. Vidi ovako, ja došao u situaciju tamo 2020. da se, u vreme korona bezumlja, bijem sa navijačima koji su došli u NS da razjebu protest. I morao da se povučem, sutra opet došao, prekosutra, to splasnulo...I sednem sam sa sobom i kažem - ok, nemoj više da se lažeš, sve ovde dane si bio ovde sa ženom od 55 kila, drugara nigde, jebe im se, žgadija kad te napala niko iz te grupe okupljenih nije stao uz tebe, sklonili se. I rešim da ću idem na još jedan protest, onaj poslednji, definitivni, u BG. I pogazim to debelo u ovih par meseci, i zajebao sam se generalno zbog toga.

Vidimo se ti i ja brate ovde u 2027. i pričamo o svemu ovome isto ovako. Nema slobode i normale bez muda, ne u evropskom Meksiku gde ćaci može da te iznabada kad oće, jer će ga koliko sutra pustiti i dati mu keš na ruke. Pičke Caro, gomila pičaka. Očevi, braća, drugovi tih klinaca na koje su naletali autima i devojke kojoj su štanglom razvalili facu - trebali su ove da odvale na ulici, useru im porodicu od batina, zapale kuću...Nisu, jer su pičke, kad ne budemo više pičke nešto će ovde da se menja na bolje, i to je to.

3. Da me ne shvatiš pogrešno ja juče izvisio za prevoz, zato nisam otišao - bio melkić i u Loznici i u Šapcu, NS, BG, iću svuda, klincima ovde dvaput organizovao doček kad su prolazili, sve to treba podržati i sve je to zdravo i dobro, ali svejedno, vratićemo se nažalost na peti oktobar za dve godine. Koliko i kakvih sranja će nas koštati te dve godine, viđećemo.

4. Očevi, braća, drugovi tih klinaca na koje su naletali autima i devojke kojoj su štanglom razvalili facu - trebali su ove da odvale na ulici, useru im porodicu od batina, zapale kuću...Nisu, jer su pičke, kad ne budemo više pičke nešto će ovde da se menja na bolje, i to je to.

Ово има смисла.

5. Šta ima smisla - zamisli bre koliko jebeno naročito moraš da budeš retardiran da bi uletao u civile automobilom, ili da bi devojku odvalio štanglom po faci, moraš da imaš mentalni sklop krajnjeg degenerika i razmaženog derišta od četiri godine koje misli da može da radi šta hoće - i takvo čovekoliko biće ne samo da ne ode na robiju, već ga puste, i još mu daju keš za to, pa zamisli šta je njemu u glavi, misli da je skarfejs nedodirljivi. Još se na sve to radi koksom LOL, i mi ćemo sa tim da rešavamo probleme mirnim putem, pa koliki idiot moraš da budeš da bi poverovao u tako nešto.

Ili pazi sad, još gora varijanta - ljudi se zgražavaju što je psihopata, koji je mrtav ladan opalio zvučnim topom u masu ljudi i kom se živo jebe što je 16 ljudi nastradalo (među njima i mala deca), izveo uniformisane bandite da biju ljude. Mi ne verujemo ej, psiho da se ponaša i razmišlja kao psiho a ne normalan čovek, pa gde to ima. Ne stvarno, u pravu su ljudi, treba da nas jebe ko majmune, na kuću da nam šalje muriju da nas prebija i maltretira, pička nam bre materina glupava.

6. Cara najveci protestant jos od Martina Lutera

7. Појавило се на Редиту(нека Плиду потврди) да су неки имали проблема са оним срчаним апаратим што ти уграде, јер је тај звучни топ опалио, такође, негде се појавила инфо да је Курти на Косову за Видовдан ухапсио 20 људи, а Вуле 70. ахахахаххахаааа

8. Ne znam to vuzi, nisam pratio bas pretjerano reddit serbia otkako su se ovi protesti intenzivirali jer bas previse smaraju ono tipa 96% objava je tog karaktera. Uđem samo na one teme koje me interesuju.

9. Šta sam propustio? Hapšenja, maltretiranja, uvod u diktaturu? Jao nisam valjda bio u pravu jebemumiša. Ništa, da odemo ispred pol. stanice i otpevamo giv piza čens, to je jedino što nam preostaje.

10. Pliduu koje su te ostale teme na r serbia od 4% jbt, kozmetika i čips el to pratish

Javi nekad shta se deshava

11. da vuyi 15og kad su koristili elektromagnetno oruzje jedan veteran je umro sutradan jer stao pejsmejker. Ofc ima jos prica da su ljudi imali problema sa tim stvarima

12. Da me ne shvatiš pogrešno ja juče izvisio za prevoz

tako reci jbt a ne nisam otisao zbog bla bla bla

Svako normalan i ko je mogao je bio juče ima nas sila, ne za majmunisanje vec ljudi koji nece da sruse zvalavog vec da naprave normalniju drzavu, al to krece iznutra i to je proces jer rusimo kojekakve majmune svako malo a tonemo sve niže

13. E da i onaj neki matorac sto skoro kenjao kako smo pametni jer indirektno prodajemo oruzje zelenskom danas saznao da mu sin reko da mu vise neci ukucu zbog vucele

Imas toga koko oces

14. Nisam otišao pre svega jer nisam bio siguran za prevoz nazad, i pojma nisam imao šta sledi iza devetke, nije moj grad i ekipa mi je mahom na moru trenutno, neću tamo da budem sam. Zajebi to. Nema od ovih sranja ništa - muškarci da se pozovu za BG, samo muškarci, ko hoće neka dođe i neka ponese sa sobom šta misli da mu može zatrebati, pa nek imbecili misle koliko muškaraca će doći i na šta su tačno spremni. Ako hoće da gube glavu braneći ćacilend - neka im, tako su izabrali.

15. haha ti bas oces na penal jbt ovi majmuni jedva cekaju da pociste najbolje od srbije da mogu spokojno ćive ostatak ćivota

16. ne moze narod kartel da pocepa u direktnom okršaju nigde, moze jedino policija i vojska i to je to

Mos se kurcis do mile volje i fantaziras al to u realnosti ne postoji

To je osnovni razlog zasto ne treba silom ici na policiju jer je besmisleno

17. Počistili smo Osmanlije, Austrougare, Švabe...Ne pištaljkama i transparentima već voljom i mudima. One koji su streljali 50 i 100 za jednog njihovog. Počistićemo ako budemo hteli i šaku govana iz ćacilenda i ono nešto malo imbecila u uniformi, ako ne, jebaće nas ko majmune i to je pošteno.

18. jaka muda kerovi rade za sta su placeni u svakom sistemu

Počistili smo Osmanlije, Austrougare, Švabe...

počistili u odgovarajućim okolnostima pod ukupnim nacionalnim konsenzusom zbog nestanka

u ovoj varijanti imaš unutrašnjeg neprijatelja podstaknutog na nedala od stranog faktora, dakle ne boriš se protiv sile več protiv kvislinga koji je uzurpirao vlast a samim tim i resurse.
    U ovoj tvojoj varijanti uz sebe imaš resurse, u ovoj drugoj nemaš jer su uzurpirani protiv tebe

dakle ostaje ti gerila na lokalu i gomile malih požara gde sistem nije u stanju da interveniše i pokrpi rupe.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.