ciganje dovode, orke, moldavce i ostale plaćene mejmune iz regiona i šire. Vido danas bukv 95% ciganji kako ulaze u bas takvi par komada. Ima izbije pandemija lepre al ovaj put true ne one gejcove splačine
ja bi isao bajsom u strazbur.ne predju oni ceo put biciklama, to bi i profesionalcima bilo jebeno, nego voze kroz naseljena mesta pa kad se umore idu malo kombijem i tako.mislim da tako rade, u svakom slucaju mnogo bolje nego ovi caci sto
predju 100m da se slikaju i onda svi u bus i pravac hotel.ovo studenti sto rade je zabavno iskustvo.ili bih isao taksijem do strazbura.pita dispicerka dokle voznja-do starzbura..da pokazem da sam spreman da se zrtvujem finansijski.i na tv bi to bio hit veliki
Da. Pa manipulise kao i uvek, i nista ga ne kosta.ko moze one ljude da gotivi.
haha, bukvalno. Imaš pare imaš sve dođu neki smradovi da smrde i viču aco šiptare volimo te lol
jbt ni kurve se nikad ne ljube u usta čuj oće naprednjačka žgadija
i bukv kmečim sto nisam student u ovo vreme kakva je to dobra zajebancija i zureza za sva vremena mogu svi da im ga duvaju
Lepo je biti jedan od studenata koji neće da uči tu je ekipa
Mada i oni što oće da uče i tamo je ekipa, šarenolika doduše od 18 do 78
Razmišljam dal bih gario bajs do strqzbura (vrv ne) ili bih bio onaj u np danas.
Ili bih pikao ps5 u bg lol
Kolko mogućnosti danas jbt vratite mi moje detinjstvo da makar idem da marnem patike neke bolesne 2008.
Је л почело окупљање, иначе, данас у 16х дерби, једва чекам да видим колико ће бити навијача.
Ili bih pikao ps5 u bg lol
tokom sedmice student blokader vikendom
Ć A C I
A
C
I
ciganje dovode, orke, moldavce i ostale plaćene mejmune iz regiona i šire. Vido danas bukv 95% ciganji kako ulaze u bas takvi par komada. Ima izbije pandemija lepre al ovaj put true ne one gejcove splačine
ja bi isao bajsom u strazbur.ne predju oni ceo put biciklama, to bi i profesionalcima bilo jebeno, nego voze kroz naseljena mesta pa kad se umore idu malo kombijem i tako.mislim da tako rade, u svakom slucaju mnogo bolje nego ovi caci sto
predju 100m da se slikaju i onda svi u bus i pravac hotel.ovo studenti sto rade je zabavno iskustvo.ili bih isao taksijem do strazbura.pita dispicerka dokle voznja-do starzbura..da pokazem da sam spreman da se zrtvujem finansijski.i na tv bi to bio hit veliki
Ма хајде бога ти
Grobari izdominirali, viču ciganjama mr u ćacilend. Avangarda.
A jebe i Šarović, standardica LOL https://www.youtube.com/watch?v=WKXRHkiX1WY
Ништа, чекам исечке да изађу да умиремо од смеха.
vrh
коко прејако, али, колико их је само срамотааа, сви се штекају са капуљачама на 25 степени
Mordor jebote
Ušao u ćacilend majmun ja ne verujem LOL
шта је ћациленд ово сад где су деде и бабе
коко испраних мозгова, кадар невера