karaj vucelu

1. Da. Pa manipulise kao i uvek, i nista ga ne kosta.ko moze one ljude da gotivi.

2. haha, bukvalno. Imaš pare imaš sve dođu neki smradovi da smrde i viču aco šiptare volimo te lol

jbt ni kurve se nikad ne ljube u usta čuj oće naprednjačka žgadija

3. i bukv kmečim sto nisam student u ovo vreme kakva je to dobra zajebancija i zureza za sva vremena mogu svi da im ga duvaju

4. Lepo je biti jedan od studenata koji neće da uči tu je ekipa

Mada i oni što oće da uče i tamo je ekipa, šarenolika doduše od 18 do 78

5. Razmišljam dal bih gario bajs do strqzbura (vrv ne) ili bih bio onaj u np danas.

6. Ili bih pikao ps5 u bg lol

Kolko mogućnosti danas jbt vratite mi moje detinjstvo da makar idem da marnem patike neke bolesne 2008.

7. Је л почело окупљање, иначе, данас у 16х дерби, једва чекам да видим колико ће бити навијача.

8. Razmišljam dal bih gario bajs do strqzbura (vrv ne) ili bih bio onaj u np danas.
    Ili bih pikao ps5 u bg lol

tokom sedmice student blokader vikendom

Ć A C I
    A
    C
    I

9. ciganje dovode, orke, moldavce i ostale plaćene mejmune iz regiona i šire. Vido danas bukv 95% ciganji kako ulaze u bas takvi par komada. Ima izbije pandemija lepre al ovaj put true ne one gejcove splačine

10. ja bi isao bajsom u strazbur.ne predju oni ceo put biciklama, to bi i profesionalcima bilo jebeno, nego voze kroz naseljena mesta pa kad se umore idu malo kombijem i tako.mislim da tako rade, u svakom slucaju mnogo bolje nego ovi caci sto
    predju 100m da se slikaju i onda svi u bus i pravac hotel.ovo studenti sto rade je zabavno iskustvo.ili bih isao taksijem do strazbura.pita dispicerka dokle voznja-do starzbura..da pokazem da sam spreman da se zrtvujem finansijski.i na tv bi to bio hit veliki

11. Ма хајде бога ти

12. Grobari izdominirali, viču ciganjama mr u ćacilend. Avangarda.

13. Ништа, чекам исечке да изађу да умиремо од смеха.

14. коко прејако, али, колико их је само срамотааа, сви се штекају са капуљачама на 25 степени

15. Ušao u ćacilend majmun ja ne verujem LOL

16. шта је ћациленд ово сад где су деде и бабе

17. коко испраних мозгова, кадар невера

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.