Za Đokića nemam mišljenje, bukvalno Dejan Cukić. Ako ga istaknu za nekog kandidata preći ćemo taj most kada dođemo do njega.
stoji al daleko smo od toga, za sad gledamo da nam nesto ne padne na glavu
Potpuno smo promašili, i to je žalosno. Nemamo mi drugari luksuz da se politički osvešćujemo, biramo između istoka i zapada, nešto hoćemo ili nećemo, to je kao da ti je kuća u plamenu a ti se sa ženom raspravljaš koje tapete da staviš u spavaću - moraš gasiš požar, dok nije sve izgorelo. MORAMO da šaljemo inspekcije na terene, svaki milimetar svega da se pregleda i da se naruči dovoljno žute trake sa temua, jer svaki novi dan nam je novi rizik od ko zna kakve tragedije i katastrofe, mostovi, nadvožnjaci, pruge, objekti...Moraju da se pozatvaraju i stave van upotrebe, izginuće ljudi. Nemamo vremena da se igramo demokratije, to je za kako - tako civilizovana podneblja a ne bezumlje kakvo smo postali.
Sad ćemo mi na čelo države da postavimo zdravog pravog čoveka, i snabdemo ga sa timom pametnih, sposobnih i dobronamernih ljudi, i krećemo iz mrtve tačke, hvatamo pravac i sve ide uzlazmnom putanjom...Oćemo kurac moj, imaćemo 20 godina kojekakvih trzavica, promena, razočaranja...Nemamo vremena za bajke. Meći Đokića, menjaj Đokića, daj drugog, trećeg, menjaj i njih, šaltaj...To je jedino realno, žao mi je, ali za drugačije, naprosto, nemamo kapaciteta ni mogućnosti.
Kako neko može da nema mišljenje o Dejanu Cukiću? Čovek je imao klub mrzitelja još u vreme popularnosti fejsbuka. Bejah član kluba, ali sam se ispisao kad sam video njegov spot za Mika upao u šamotnu peć. Strasno ga mrze frizeri, jer je hteo da im naplati muziku u lokalima, pa sam kao kontrameru predložio da udruženje frizera naplačuje taksu estradnim umetnicima, jer frizurom ostvaruju dodatnu zaradu, što je naišlo na aklamtivno odobravanje zajednice.
Ko god da dođe posle Šiptara neće da ima ni 1/5 moći i uticaja kao on, i kakav god da bude biće lako zamenljiv.
Ko je protiv toga tome odgovara da ostane Šiptar, ili se plaši da njegova opcija ne može da pobedi u budućnsoti, i onda bolje i ovo.
I pre nego što me Cara zaskoči da sam dRuGosRbiJanAc samo da kažem i da bi svaka istinski suverenistička vlast koja nije za ulazak u EU (po svaku cenu ili uopšte) morala da izgradi alternativne za snabdevanje energentima (gas pre svega), da ne zavisiš od Rusa. Pa onda ko ponudi bolje uslove...od njega kupuješ.