Kraj Vučele

1. Sutra doček studenata iz svih krajeva Srbije oko 19h
    https://t.co/MSdIu9dGz5

2. Odbrojani su sati Vučele

3. Prva TV, spektakl trenutno

4. Ko će prvi objavi lol

5. baguje stream, ne mogu gledam televizije sa bilo kakvim nacionalnim frekvencijama ni u pokusaju nabijem ih na kurac.

6. skeletore očekujem od tebe neki siže ovoga što vučićević plasira sažvakano

7. Претпостављам да је на ПРВОЈ ишао пренос дијалога између Београда и Приштине, не, наравно да није. Ишао је дијалог између ћација и Преседника.
    Већ се врти по мрежама ћаци како нуме да састави реченицу

8. nije, fazon imaju dokaze sa plenuma de se djilasovi studenti dogovaraju sa mentorima kako da ruse drzavu

to je vrv ona gruhonjic ekipa koja od starta radi za vucelu

9. evo ovo je taj dugocekani video infiltriranih studenata međ ćacijima lol
    https://youtu.be/oO-yWjiU6Ns

10. trigeruju i ovi sa fdu, fazon izbacice posle 15. video iz cacilenda.

11. Pričao baš pre neki dan sa čovekom jednim lokalcem, koji mi je negde već i prijatelj, on je preživeo Košare. Pomenuo mi bio da će njegovi biti tamo da naprave kordon između murije i ljudi, i saopštili su mislim danas javno - ako krenu prave sranja, moraće prvo da pređu preko nas. Otišao čovek inače pešaka za bege, zvao me da idem al sam odbio - koji ću moj tamo premoren, ako dođe do nekakve šorke sa imbecilima samo mi to treba.

12. Izduvao Žvalaj Lama golemu kurčevinu zadnja dva dana, dobio naređenje iz eu da ne pravi sranja, svi ga negde već provalili šta sprema i koji je plan, a ono danas sa blokadom n1 je bio baš krajnji fejspalm. Gotovo, to je to. Ne sumnjam da će ovi pokušati nekakva sranja da insceniraju, ai izvaljeno je to sve odavno. Gluposti, bezveze sve ovo - može samo neko džaba da zadobije povrede ili čak nastrada ne dao Bog dragi, što je baš uzalud jer - gotovo jebajga.

13. Kakav degenerik jbt umesto da je ćuteo i smrdeo, i da je ovaj 15. došao i prošao, debilko fleksuje i još će na kraju samog sebe da obori sa vlasti koliko su ljudi ispizdeli poslednih dana.

14. Gotov kurca. Imaš tu jedan jako bitan problem jer I dalje ima legitimitet dok mu ne istekne funkcija. To je jos fazon dve dine čini mi se.

Al jbg moraš uzeti uvek u obziru oligarhiju oko njega koja se prenasisala para. Ne otpisivati dok ne crkne.

15. Ma kakvi, viš da i sps već danas trguje. Naravno da je gotov, nisu ovi ljudi džaba šetali tolike kilometre da bi se okrenuli i otišli. Svi su ga odjebali, sem golog kriminala. Neće pasti u subotu (mada ko zna), ali uskoro, u svakom slučaju. Sad kad bi malo splasnulo, svetio bi se i sasecao na sve strane i svim sredstvima, ljudi to naravno razumeju i ništa od toga. Biće vrv neke prelazne vlade, gledaće i eu sad da mu nađe zamenu.

16. Nije ovo 5.oktobar. Tada slobelix nije hteo prizna izborne rezultate. Imao si jasan cilj jer izborna volja građana nije priznata.

Ovde nemaš te elemente. Čak se ni ne traži vucelina smena. Sustina jeste da moze i da ostane tu gde jeste samo da se drzi zakona/ustava. Protesti su oko toga.

17. U suštini za nas je bolje da ostane nego da ga neki EU i proglas smene po principu evo uhapsio ga europol ili neko sa više instance.

To samo znači da će jopet za 25 dina da ljudi izađu na ulice. I slobelixu je trebalo suiditi kuci a ne u nekom fake tribunalu

18. Pitaju me mlade kolege s posla šta mislim da će da bude u subotu. Ja im rekoh da mi liči malo na 5.okt. ali da je velika razlika u ovom što reče malopre Cara: da Sloba nije hteo da prizna očigledni poraz na izborima. Ako izuzmemo Niš i (valjda beše) Novi Pazar, gde je u Srbiji sekta bila u prilici da izgubi ove prethodne izbore? Svidjalo se nekom to ili ne, on je na vlasti zato što je bilo više ljudi koji su glasali za njega. Naravno, ako ga smene/uhapse/oteraju već na sledećim izborima će većina tih likova koji su glasali za njega da glasaju za nekog drugog (sličnog) i pljuvaće Vučka i celu ekipu više od nas (koji ga pljujemo konstantno).
    Ovaj Ružić je posebna priča. Tu kao nešto jede govna kako je Dačiću mnogo teško što ga Vučko napušio, a ne mogu da nadjem onaj klip pred neke izbore kad taj Dačić ljubi dupe Vučku u fazonu: pa s kim ćemo ako nećemo s našim (voljenim) predsednikom?
    Bio nekad poster ovde kad je objavio da će da ide na gej paradu uz rečenicu: ne idem tamo kao Branko Ružić, a neko na poster dodao: ... već kao Ruža Branković. I to je i do danas ostao.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.