Kraj Vučele

1. Само да неко не изгине у суботу.

2. bukv

ćaciji teraju retarde iz prvih redova da im ne naruže sliku lol
    https://x.com/i/status/1900486011374784555

3. Svidjalo se nekom to ili ne, on je na vlasti zato što je bilo više ljudi koji su glasali za njega

Manipulacijom, cca 20% je realnih glasača sns, od toga 70% ovi što imaju nekog interesa, zaposlili se negde, čuvaju posao i tako to. Ovih 30% korisni imbecili dede i babe.

Suština je da ne odražava realnu volju građana.
    Al zato ima podršku globalista kao i drugosrbi.

4. haha, taman kacam to reko evo potvrde

https://nova.rs/vesti/drustvo/ekskluzivno-laura-kovesi-i-evropsko-javno-tuzilastvo-istrazuju-pad-nadstresnice-u-novom-sadu/

saće drugosrbi da se isprimaju kako nas evrope vole i brinu o nama. A ovaj retard će da kmeči o pritisku spolja i rušenju države.
    U stvari mu je istekao rok trajanja.

5. ćaciji teraju retarde iz prvih redova da im ne naruže sliku lol
    https://x.com/i/status/1900486011374784555

Ovi gori od nacista, jebote. Doduše, ako su ovi što su ostali reprezentativni srbski studenti, i nisu baš za neki ponos.

6. zato što je bilo više ljudi koji su glasali za njega

E?
    Hteo si da kažeš "zato što je raznim, uglavnom nelegitnim metodama uspeo da nakupi dovoljan broj glasova na neregularnim izborima"?

7. Trenutno posle vučele drugi po podrsci je Sarovic, tu je negde na 15%

Vole Srbi radikale možte se jebat svi!!!

8. Džaba Caro izbori, razlozi, protokolarnost...Ako dođe do sranja sutra, jednostavno, poješće ga narod. Ovi ratni veterani već objavili da će, ako se pojave provokatori, izvršiti građanska hapšenja i izlepiti ih lepljivom trakom. Ja imam veći problem pošto sam načuo da će neki lokalci, ne znam ko tačno, sutra da blokira put za BG a ne bih baš da se zameram sa ovdašnjima, nema smisla. Donekle to, a donekle što ću doći u iskušenje da rastavim u delove i njega i traktor, a to nije dobro. Čim je pala ona nadstrešnica, sutradan sam krenuo sa treninzima, sad sam negde na 90 kila. Ako već hoćeš da braniš ovo zlo - pa ebiga, mora ispaštaš.

9. Ne brini, te lokalce to će se lako rešiti. Veća je šansa da pola dana provedeš na autoputu. Bolje idi kroz sela. Sigurnije je.

10. Да, саће Лаура Ковеши да чисти по Србији, а ја кажем, да неће смети да пипне Српску банду.

11. Ne zanima ih to, već evropski fondovi koji su možda zloupotrebljeni. To je bitno zato što bi nekakav eu organ nešto mogao za njim da raspiše poternicu ili šta već, pa da ga izruče i zemlje u koje bi se potencijalno mogao skloniti. Kako god, komplikovaće mu život i dodatno će patiti zbog toga, a patnju svakako zaslužuje.

12. Јоој Вуле активиро и ујка Порфирија.
    Ено цибанисали неки меморандум О ПРЕСТАНКУ ПОДЕЛА И ПОКРЕТАЊУ БРАЦКОГ ДИЈАЛОГА. Хахахаха ааааахахахаха

13. Jbg kad je gluperda. Da nije prodavao oružje Ukrajini mogao bi komotno u Rusiju, jerbo em nije uveo sankcije ovima, em se na bilo koji drugi način nije zamerao. Brat Putin dolazio u Bg, družilo se, trgovalo...A i mogao bi da ubere kod kuće par poena na njemu, na obojene revolucije, zlu eu koja hoće da makne čestite saveznike i prijatelje ruskog naroda i ostala sranja. Ovako mož se jebe. Dačić, Vulin, Toma, čak jebeni šešelj može komotno da se preseli tamo i krepa na miru.

14. Uhapsili opet Šarovića.

15. Uhapsili opet Šarovića.

neka, samo mu raste mana

Ne zanima ih to, već evropski fondovi koji su možda zloupotrebljeni

Sad se setili eu fondova lol.
    Ova koveši je briselska podmetačina. U rumuniji ukinu onom coveku pravo na pobedu pa i na drugu kandidaturu saće kod nas da se reše problemi. He he

16. Mada u princupu jesam za da ga jebe ko stigne, vrv je ovaj dodatan pritisak dobar u ovakvoj situaciji da se vuckodlak ne okurci previse.

Kad ova zgadija oko njega vidi da je gotov samo ce se razbeze.
    koga vec imamo, ruzic sps jede govna, jutros draskovic isto jeo govna. Ko je ostao jos Vulin jbt i Marjan Risticievic.

ps seseljuga se ne racuna lol

17. Možda ga samo puštaju niz vodu jer su negde izračunali da mogu da mu nađu zamenu, a i iskompromitovao se potpuno. Jebeva i njih tamo opozicija, ne treba im da se prljaju o nekog tamo žvalavog vučića.

18. Ma potrošili su ga za sve pare.
    Negde u fioci stoji i poziv za Hag koji su on i Toma gle nekim čudom izbegli.

19. Ne znam šta je oko KiM uradio al oku rudnika ništa nije obavio

20. Slabo se nešto pominje KiM ovija dana u medijima

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.