Kraj Vučele

1. I Vojvodinu nesto slabije otimaju ove sedmice

2. Zato jutros viče đetić neki mu radi o glavi, došla i braća na red :D

3. negde vido danas na ćaci parku neko obelezio granice karlovac karlobag ogulin virovitica

4. multikvisling jebeni

5. Da video sam to :D Jedno samo ne razumem, ako si već u strahu da 300-500.000 ljudi dolazi da te živog pojede, zašto bi se zatvorio u epicentar iz kog ne možeš da bežiš lol? Zar nije stoput bolje da se skloni negde van grada, ko da je uopšte bitno da li je na licu mesta. Sem ako neće da fleksuje, što bi samo krajnje lud čovek...Dobro da, ne čudi me.

6. Nema gde da ode, u glavnom gradu se sprema najveci skup ikad. Ako ne bude prisutan preti da ce ljudi udju u sve institucije i ćao. Ovako mora da brani položaje jer ne bi imao gde da se vrati.

Zato je navuko sve živo i mrtvo u ćaci park kao živi štit. Praviće incidente i spinove preko rts-a, pinka i informera u masovnoj meri kako bi onom delu stanovnistva koj je jos uvek NeuTrAlaN pokazao KO TO ZAPRAVO SVE VREME STOJI IZA STUDENATA i da on samo stiti drzavu. Jedino tako moze da opstane.

7. I ovo sto svinjformer objavio kako ce rumuni da pljackaju po stanovima kda ljudi izadju na ulice, jbt prolgasis celu naciju lopinama. Javila se rumunska ambasada lol

https://n1info.rs/vesti/ambasada-rumunije-osudjuje-laznu-vest-informera-i-trazi-javno-izvinjenje/

8. majku ti jebem de ja zivim kad moram i ndh1 da palim u ovakvim situacijama da bi video siru sliku.

nemas jednu jebenu domacu televiziju koja bi izasla napolje i pustila signal

9. A jbg takva su vremena, dovijamo se i snalazimo ko Prle i Tihi.

10. hahah evo pohapsili i ove sinoc sto su "rusili drzavu". Vucelina soros ekipa. Jedino Mila Pajic prebegla pacovskim kanalima za hrvatsku a i Gruhonjic vidim i dalje se dobro drzi. To se ne dira, Hilova ekipa.

https://n1info.rs/vesti/nova-clanovi-pokreta-slobodnih-gradjana-privedeni-u-novom-sadu/

11. e da i Đoletove pesme bi zabranio za ove proteste, samo navlače lošu karmu

12. El ideš sutra za bege? Ko sutra ne ode izdajica roda svog, neću da ga konstatujem više uopšte ni na vukajliji ni u lajfu. Sem Šmoklje, on se izuzima zbog kilaže.

13. Leđenda kaže da je Smox prevalio vise kilometara u mirnodopska vremena nego sve ove studentske rute što su nakupile kilometara zadnjih par meseci

14. Pratim stanje na terenu, sa kumelom sam na vezi, ako krenemo to je posle 14h. (ima neki online seminar jebo ga seminar)
    Pratim stanje na putevima ne planiram da provedem na autoputu ili batajnici sutra pola dana jbg. Voz ne fercera, basom kapiram nema sanse da se moze, ostaje mi auto.
    Ako je prohodno palim 100%

15. Al kapiram autoput nema sanse. Vrv bi trebalo kolima krenuti i poneti neke bajkove. De da parkiras jebeno, negde u zemun polju otprl

16. Trebali smo studentima ponuditi sajt da se na njemu organizuju, utvrđuju planove i organizuju revolucije, taman bi prostor oživeo i napunio se kreativnim, čestitim i ljudima od akcije. Ne zna šajzen poslovne prilike da iskoristi pa to ti je.

17. koja je organizacija kod vas kako idete?

18. znate kurac, kako ispadne lol

19. Ide nas desetak sa 2 auta valda, iz NS i ŠA + će biti još brdo nekih ljudi koje znam, javili su se. Mi ćemo odavde preko nekih sela nečega, nemam ideju, biće blokada, gužve, murija će legitimisati i pretresati nasumično, usporavati, otžavati...Radovi na putu, ne daj Bože neki udes. Kako god svi koji kreću spremni su na to, tako da ono. Nosim zastavu prekvalitetnu što sam je ćapio kod kumele na svadbi, velika, na močugi pravoj - ne baš debljine držaljice za ašov ali ok je, zlu ne trebalo poslužiće. Moram da skratim nokte skroz i rukavice da nađem, pandurske imam nove, u kući su mi negde. Ne nameravam ako me neko napadne da pustim da me biju, nisam baš u tom fazonu.

20. Boli te kurac, imas zastavu drugi vozi. Lako tako biti opozicionar!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.