Kraj Vučele

1. Pusti ti Novaka

2. Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.

3. E da ovog sam se setio večeras

https://www.novimagazin.rs/vesti/144473-protest-zbog-unistavanja-remedovog-murala-u-novom-sadu-foto?fbclid=IwY2xjawJBnJFleHRuA2FlbQIxMAABHfsb0VGQ9aUQOlpH0qs8grQs9Vp-q4HCRLU-EuJ-LW71f-6xLx5Yyzr4GA_aem_JI4fMrmMD1_qBx9qilHYbg

Bili Musaši i ja, 2017. bila, kako je ovo tužno bilo čoveče. Stotinak ljudi došlo da iskaže revolt, nikakvih organizacija nije bilo, ničega. Skup očajnih ljudi. Tad je letargija bila neverovatna tih dana, meni bila frka dan-dva jer su me slikali za ove novine nešto, srećom nisam se video.

4. Nije to to

5. dal je kusta drzao neki govor tako sam cuo.

6. kusta uredno podrzao dingospowe, ovi caciju ga saranili davni dana

7. Čak mu neki spomenik napravili na pinku, postao nepoželjan srbin

8. a gde nole da se izjasni.on prica kako balkanci treba da se ujedine.zivi lik u nekom svom svetu.

9. lol, bukv

cas bi da bude četnik, cas jugosloven

10. Nole kad završi karijeru njegova misija na zemlji je gotova, seda u bosansku piramidu i ode natrag u svoju galaksiju.

11. Odlično vreme da kojekakve šmoklje prestanu da drkaju kurcice na neke jokice i ostale mentole

12. Pumpajte deco silnije bolje.

13. Opet je srpsko pionirsko polje.

14. АЋЕ ПАДАТИ ГЛАВЕ, ДРЖТЕ ГАЋЕ!

15. Noć pred paljenje naoružanog naroda
    Zadnji put sjedeli smo Mufa Kiki i ja

Elem, krećemo oko 1 za bg nmg ranje moram krečenje neko da završim, pa kad se probijemo preko avtoputa ako uspemo, tu smo
    De ću se parkiram i stacioniram blage veze nemam i kako ćemo do skupštine kad ne radi gsp. Poneo sam naočare za plivanje, masku od 10 dinara za svaki slučaj i nokiju 3310 prekjuče sam je napunio posle x godina baterija na 3 crte i neregistrovanu sim karticu lol, neću nosim android idem inkognito

16. Nije kod skupstine vec na slaviji, pomerili su

17. Na to sam mislio, znam da promenili

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.