Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
U stvari kolko sam razumeo skuplja se ispred skupštine pa se ide na slaviju.
Ma nebitno, kud svi tu i mali mujo
hahah, nije. Pomerili su od skupštine da bi se izbegli neredi.
Kako da održe skup jbg pored ćacija i retarda, izbila bi sranja momentalno
Pitanje za vukajlijaše koji žive u bg: de bi bilo najbolje da se parkiram da nije baš predaleko pošto ne radi gsp a da opet nije ni preblizu žarišta? Ne bih da mi lojalisti čim vide da nisu bg table polupaju makinu od 1500€ ne bih to preživeo
https://vukajlija.com/forum/teme/76644-kraj-vucele?strana=27#post_4224257
Možda se dele u 2 skupa lolo
Dazbog da ga vrh policije izda ovo su idealna vremena za takve stvari.
Ту су и цигањи, дилери, бандиљероси, шиптари, дрипци, црнокљпуљаши и остале подврсте.
Таман да буде насиља па да то буде крај Вучелин.
rts emituje program iz studija slagalice lol
evo sad je opet ispred skupštine, fino leraju mejmune haha
MUP je naredio da sva vozila GSP-a idu u garažu
Вуче дођи са правог.
Ако чујте за неко насиље, јавите.
Jel valja rođeni? https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/484133991_10232117558035713_9165445718921373712_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a5f93a&_nc_ohc=NgKdST9FQYAQ7kNvgFDdFH2&_nc_oc=AdjhT__P0BPUSaSoWnDwoLXAosTJsicrn4n-ZYX7jrnQL5Vf9bp1XagATbCll9kBGwE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&_nc_gid=URcwAbspeTe2hCMEOHAV8A&oh=00_AYGf1sekyByVLPjqAdu72YeggtPhmf5QMQz-6iioUzKaYQ&oe=67DB10C3
БРИЈЕ
Још иконе Светог Саве и Исуса у први ред и то је то.
Бог је на страни Срба јер је и сам Србин.
Isus i sv. Vasilije Ostroški, nisam sv. Savu imao. Stavio bih patrijarha Pavla da sam imao
Биће, понеће неко други.
Odlican Melke, cepaj bebo
Krecem uskoro po kumelu dolazak konfrmd
Ali ovo, Bosanci plave, Kosovari zelene https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t51.75761-15/484253389_18063063509300744_7390519276868324842_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=5Pn1OyVdCjwQ7kNvgG-5nQW&_nc_oc=AdiSfjKI5SceOviffSW0cbf8UKJT3_6ZjN5TfmY-S2pq8Hz8t0-zeXaax0dnQvtDyVg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&_nc_gid=0HVuDQnz5axZRq6DS5kU7g&oh=00_AYGQb4_69c-8KClVrs8rIaYrtTd5pjV3PgIzbhm89Da0Aw&oe=67DB35DF
Vrv su se bBošnje bunile da ne dobiju baš zelene, mnogo bi bilo.
Krećem sad još malo, čuvajte mi se ljudi tamo i Bog da nas čuva.
Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.