U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa i ne izgleda ti ova nesto gulaze. A boli te kurac, bitno da ce neko biti jeban
Hahahahahahaha Kosovac jebi se brt, mojne to radiš drugari smo.
Koji plot tvistovi na ovih 5 strana ove teme, a hteo sam samo da zasadim dunje.
cekaj gulaze kako ste se sad konektovali bez zajebancije pitam glup sam
Brt postavio sam ovde joj moj ig username reko joj da bude aktivna da bi mogla da me zaprati u roku od 5 minuta. Ona me zapratila, ja obrisao post
rispekt, nikad se ne bi toga setio lol
Ajde, ja predlažem da ti ostavim ovde privatne podatke tipa instagram i to, al ti moraš da budeš aktivna i to da brzo udjes i zapratis me u roku od par minuta, da bi mogo da izbrišem post, jebem ja usta kaizena kad ukinuo privatne poruke
da video sam to al nisam video post da si ostavio username i da si obrisao lol
vrv te je hakovo neki lurker
al vidim kosovac hakovo lol kakva nubina
U nedelju pada pivo sa autorkom šnedubla, laku noć svima.
sait be like
https://media.tenor.com/IM0945Gs6QQAAAAM/salute.gif
golubovicaaa ako neko nije ispratio
predomislio sam se zapravo, ipak je autor gulag napisao to sto je napisao, tako da stojim iza svake moje reci
sa 22 godine, nego što ćeš ti da živiš 17 tih retardiranih života.
Ostajem pri tome da ćeš oboleti od karcinoma i u mukama mlad umreti, što i zaslužuješ kada si napisao ovakvu poruku. Crko dabogda.
Ugulag: pita o nasadima dunja - dogovori se za vops sa malteškim sokolom
vukajlijo hvala ti za kresove jer BIĆE IH
inače ako se kaizen usro u sajt vi ste došli i ispovraćali se po njemu, jebem vas u usta retardirana što ste uopšte dolazili/vraćali se na forum
plidu vrati se sve ti je oprošteno
Plidua vratili na poso nema vise saita
Vuče svakako mi je zaključan profil, a i jedno 15 ljudi odavde znamoj identitet, džabe si poslao da mi napakostiš ili šta si već hteo ono.
Gospodo draga, na ovoj olupini od sajta većina ljudi zna identitet većini ljudi, samo što normalne ljude zabole kurac za to. Doksovanje je hobi za malo posebnije lobanje.