Raznorazna pitanja opet

1. ja imam dosta ljudi s vukajlije na instagramu i fejsbuku zapravo, i što je najjače zaboravio sam ko je ko sa sajta

2. Тај фокус на ко је ко и ко је кога јебо је и уништио сајт.

3. Vukajlijasi su govna, mene su tamo maltretirali pa imam traume i danas. Stono rece onaj reditovac

4. Тај фокус на ко је ко и ко је кога јебо је и уништио сајт.

IIRC Care tebe je Čika Bolja prozivao da si ga doksovao Bombašu, ne znam da li je to istina. A generalno se slažem za sve mirise lukca u šakama i ostale zvizdarije

5. Vuče i dalje si najjadnija glava ikad, a ja sam od tvog kurcobecanja i blamiranja na ovoj temi dobio poznanstvo sa jako zanimljivolm devojkom mojih godina sa kojom imam dosta zajedničkih interesovanja i sa kojom idem na pivo sutra. Pozz

6. Cara™ pre 19 sati
    ovako

тест тест

7. хсахасхаха не сери да се заправо тако цитира

8. care htio sam da kažem da sam zaboravio kako je kome nick pa ne mogu da povežem xd

9. ajde vas dvoje isto mrš u pičku materinu sa sajta nije vam ovo tinder

10. јел може још сад неко да ми каже како да ескејпујем нестајање * кад пишем пример за дефку па да и ја постанем вукајлија паверјузер

11. Hezno najnebitniji lik sajta još od onog Jana Sektuško, našao da tera mene premoćnog uGulaga i moju prijateljicu ahahavahaha

12. Da ostane zapisano u analima da je autor dr .Vuk jedna od najblamantnijih pojava koja je ikada obitavala na sajtu (dakle i pored Rasnijevog govneta, Maestrovog kurca i drugih afera), hejter, lajker, skandal-majstor, upozoravan, banovan pa ponovo upozorovan, trajnovan pa pomilovan jer je molio i sâm sa duplih a i drugima je manipulisao da mole za njega, lažov, totalno nekul tip i mali čovek.

13. хезно pre 2 minuta
    ajde vas dvoje isto mrš u pičku materinu sa sajta nije vam ovo tinder

али друже ја сам колективно позвала све људе одавде на вопс да утврдимо да ли сам вук или нисам

14. гулаг је обећо да части пиво ако се испостави да му не дугујем 3 хиљаде

15. шнедубла malopre
    гулаг је обећо да части пиво ако се испостави да му не дугујем 3 хиљаде

Dušo moja ne obaziri se na ove komentare nego mi reci jesi li gledala Lain anime i omiljeni saundtrek iz Cowboy Bebop-a, pa da te ženim odma i za 4 godine da mi kuvaš kafu dok režem dunje u našem voćnjaku.

16. izstalkovo sam te ja na iks tačka kom prvom prilikom

saučešće što si weeb

17. al evo weeb weebu najveći prijatelj

18. uGulag malopre
    Dušo moja ne obaziri se na ove komentare nego mi reci jesi li gledala Lain anime i omiljeni saundtrek iz Cowboy Bebop-a, pa da te ženim odma i za 4 godine da mi kuvaš kafu dok režem dunje u našem voćnjaku.

хсхасха а и ти га претера исто брате

19. јел гледао неко одавде каубој бибоп лајв екшн

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.