Šta vas zanima? - tema o vašim interesovanjima

1. Ja igram football manager 2007 i trenutno je 2098. godina. Treniram trenutno Nots County. Arsenal je ispao iz lige prije 50 godina, Mančester je propao treći put već, iako sam ga trenirao jedno 20 godina i sve smo živo poosvajali više puta. Moram priznati da mi se ova uprava najviše sviđa i mislim da ću tu ostati još koju godinu. Ako ga budem napuštao(nots co), vraćam se u ligu 1 da možda vaskrsenm Arsenal. Inače, krenuo igrati sa Oksfordom iz sezone 2006, iz konferncije.

Znam dosta ljudi što se navuku na menadžer. Jedan lik sa mnom što je išao u srednju, baš je to kuvao opasno. Ja sam od tih sportskih volio fudbal (Fifa na PC-u, kreno od 98. pa igro do 2002. onda mi dosadilo) i autotrke - uglavnom relije. Nisam igrao menadžer.
    A od tih kao strateških najviše sam se bio navukao na SimCity. Igrao sam dosta i SimCity 3000 i SimCity 4.
    I igrao sam i Commandos Behind Enemy Lines, i Commandos Beyond the Call of Duty.

Al baš dugo ne igram već igrice. Prosto mi se ne da, a nisam ni u toku.
    Igrao sam i The Sims, igrao sam i Cities:Skilienes....

Žene - imam jednu

Pošteno, i jedino ispravno.

Ekonomija - pratim djelimično, mada je zaista sve teško pratiti bez poznavanja situacije. Svjedočio sam laćnom prikazivanju podataka koji su milione dovodili u zablude.

Da, u pravu si, mora se baratati s podacima. Ja sam više za ekonomiju zainteresovan na teoretskom nivou, mada onda to treba i primijeniti.

Psihologija - razmišljam često o samoubistvu

Nadam se da je samo na apstraktnom i akademskom nivou, ili da se sprdaš.
    Ne znam šta bi ti rekao na to, nisam psiholog. Po vjeri je to veliki grijeh.
    A ako gledaš s praktične strane, ionako smo smrtni, nema potrebe ubrzavat to.

Religija - Porfirije počesto sere, a bude mi drago kad se desi neko sranje oko kabe(ćabe)

Bez obzira na stav koji imaš, bolje pokazati malo više poštovanja...

Sport - igram dva fantazija, evroliga i permijer liga

Ja sport ne pratim uopšte. Pokušavao sam se tjerati na to da bi se uklopio bolje u društvo, ali ne ide. Jedino me zainteresuju baš krupni sportski događaji, nastupi reprezentacije, gren slem, svjetsko i evropsko, olimpijada, a i tad sam manje zainteresovan od većine.

Film - gledam serije, filmove, i sve mi više ide na kurac forsiranje gej lobija u filmovima i serijama.

Pošteno.
    Ja sam gledao više ranije. Trebao bi tu malo možda da se uključim više.

KNjige - čitam svašta, i trebalo bi mi još dva života da pročitam sve što sam zamislio. Dovoljno sam iskusan da ako krenem nešto čitati, da mogu skontati da li je za mene ili nije. Ako mislim da nije, bataljujem. BAš sam skoro čitao burmanske narodne bajke. Neko preveo jebem ti led hahah

Super. Knjige su kul, treba čitat. I ja bi želio dosta toga pročitati, ali nisam baš u formi.

karte - igram belot ili belu ako više volite zvati tako

Nisam nikad bio neki kartaroš. Uglavnom sam na nivou prostijih igara. Rauba na primjer.

šah - igram često i loše

Ja sam tu imao nekoliko faza malo češćeg igranja, ali sad i ne igram baš. Dosadi.
    I ja sam loš u odnosu na bilo koga ko je ozbiljan u šahu.

Pisanje - počeo sam da pišem, čak imam i neki roman u glavi

Ja obožavam pisati, ali su mi uvijek više išle analitičke stvari, eseji. Imao sam i neke blogove. Zapravo imam i sad jedan, koga zanima. (jovex.substack.com)
    A pišem i neke kao memoare ili pokušaj autobiografije, bez namjere objavljivanja. Imam već solidno materijala. Glavni motiv, da pokušam sačuvati neke uspomene od zaborava, i da proživim neke stvari još jednom. I takođe da analiziram svoj životni put.

Sport i rekreacija - morževi ne idu na rekreaciju, ali vučem konopac, bio treći na janjskom višeboju ove godine

Nisam sportski tip nikad bio. Išao sam par puta u teretanu. Ali volim igrati stoni tenis, baš volim... Nisam ni tu nešto, ali volim. I volim se vozati biciklom po prirodi, po brdima, itd...

Kulinarstvo - LAdno bi mogao da pokrenem neki fazon pravljenja hrane po netu, ali toga ima gomila i ništa novo ne bih radio tako da radim samo za kućnu varijantu, i svi su srećno zbog toga

Volim i ja kuvat i eksperimentisat s raznim jelima. Nije to nešto što baš redovno radim, ali u principu volim.

Posao - imam neki, bez veze, radim na tome da nađem drugi, dosadniji, ali isplativiji

Radio u Čelincu 4 godine kao komercijalista, sad pokušavm ući u IT sektor, i nerviram se svaki dan što otežem s tim.

Alkohol i droga - droga nikad, alkohol obavezno

Moj čoek. Mada izbjegavam napijanje. 2 velika / 3 mala su neka granica. Preko toga, desi se nekad, ali izbjegavam. Kao mlađi sam se znao napiti relativno često, sad više ne. I s vjerske strane, neumjerenost je grijeh, a popiti umjereno je koliko znam prihvatljivo.

PAb kvizovi - ne preskačem, jedan sam od boljih igrača koje znam

To je kul. I ja volim, ali nisam redovan učesnik.

Muzika - ne slušam mnogo, ne znam skoro ništa, nekad pustim sebi mtv nek drnda šta ima, ali na jućubu slušam finsku tradicionalnu muziku

To mi se sviđa što si našao neki žanr koji ti odgovara. Ja volim italijansku tradicionalnu, na to sam se navukao na faksu.

Putovanja - tu sam seljak totalni, nemam šta da ispričam gde sam bio u ćivotu, od važnijih stvari mogu da kažem da sam bio prasijadi u Selevcu i gulašijadi u Svilajncu

Jbga, nikad nije kasno. Ja lično volim putovati i istraživati. Ne moraju uopšte biti fensi destinacije.

2. Ovaj od fudbal menadzera napravio civilizaciju

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.