Prijava

Uostalom gde su ćaće tih klinaca na protestima, izborima itd? Znaš kad bih pustio dete bez mene da mi bude tamo, a postoji realna mogućnost da ga ćacad napadne.

minvajl kum i stric glasaju šiptara zbog posla al neće ti nikad priznati el znaju da je blam, a sa ćaletom nećeš da se zameraš jer fazon ćiviš u njegovoj gajbi iako ti je jasno da je debilčina.

nećete babama dedama očevima majkama koji gledaju pinka informera da se zamerate - šiptar vam bio ukući (već jeste)

Буквално то што цара каже, не би ме чудило да очеви и мајке, сељачине иначе вероватно по менталитету из босне, кењају деци шта ви курац ту се мешате не можете да га скинете никад, тое тај програм контроле ума да је непобедив који прође најлакше код тих сељака.

Иначе опет хаковано неко здравствено срање, овај пут гинеколошки подаци, јбт, која смо ми рупетина од државе, не може нико да ми каже да дигитализација није легално давање увида странцима у наш здравствени и образовни систем.

А да и она е управа за полицију личне и то, и то је дигитализовано.

Znači, caro, propali i studenti zato što podržavaju Đokića.

I, šta ćemo sad?

Па ништа, гласамо за нектора.

не би ме чудило да очеви и мајке, сељачине иначе вероватно по менталитету из босне, кењају деци шта ви курац ту се мешате не можете да га скинете никад, тое тај програм контроле ума да је непобедив који прође најлакше код тих сељака.

Uh, na žalost imaš toga i kod mlađih i obrazovanih kao i kod starijih i zatucanih.
Jednostavno: naučena bespomoćnost.
S tim što je kod mlađih to uglavnom pičkizam, a kod starijih ima i doza sujete "ja sam pušio kurac ceo život, a ti ne možeš? šta ti misliš da pušenje kurca nije dovoljno dobro za tebe?"

У праву си и за младе, ил су сисице ил су продаја ћаци-крими-батинаши, а тај пичкизам је углавном због посла, ал ови маторци су језиви коко су пукли.

Znači, caro, propali i studenti zato što podržavaju Đokića.

I, šta ćemo sad?

nista, milos jovanovic - sabljar je uvek dobra opcija lololo

propali i studenti zato što podržavaju Đokića

gde su ga podržali? Neki plenum nešto?

eo viš kako baja ima muda da jebe taštu i buduću mladu budžetašicu (koja nikada nikome neće reći da glasa za sektu jer je blam)

https://x.com/i/status/2039981107496522215

A možda klinci mudro ćute na ovaj overhajp Đokića jer na taj način pritisak i represija nad drugim, realnim kandidatima bivaju izbegnuti, a ovog će odjebu na kraju, ili i on sam učestvuje u toj priči sa njima.

Pa rešiće klinci krizu, nisu zilj ko matorci da na prvu šiptarevu mahinaciju zagrizu na max pa se okrenu milos jovanovicima i zeleno levom skreni zameni frontu.

Godinu ipo dana aktivne borbe, jok veverice postali preko noći.

Doživela traumu i teške komplikacije rađajući mrtvu bebu: Lekar u Pančevu je poslao kući umesto u porodilište

Melke nisi javio za voz onaj juče što izleteo iz šina

Krvava noć u Beogradu: Mladiću se bore za život nakon pokušaja da spreči tuču na Zvezdari

Ma to sa vozovima redovna stvar, ko još obraća pažnju. Nego razmišljam baš upravo - ja miran pitom povučen čovek, slikar prevashodno itd. sam otišao na nekih 90 kila i sam sebi redovno prebacujem jer ne nosim bar jedan bokser sa sobom kad krenem do radnje, u selu od 1.500 ljudi, jer takva su vremena. Mada krenuo sam sad da bijem u džak, ono, Džordž Formen fazon, staneš pred vreću i lešiš random po njoj dok ruke ne otpadnu. I sad kontam - u kakvom li su tek fazonu ćacad, klinci po BG itd. to se sve naoružalo, čim je nešto malo čudno sumnjivo - gazi, leši ne štedi, vidiš kakva su vremena.

gde su ga podržali? Neki plenum nešto?

Na skupu ispred rektorata su ga podržali. Nisu ga izviždali kao neke druge opozicionare koji su im se obraćali. Za mene je ono bila podrška.
edit: Mada, nisam bio lično, možda su ga i izviždali, a onda namontrirali kao ton podrške i odobravanja...

Na skupu ispred rektorata su ga podržali

Ko brt?