Prijava

Нецтор је причао о том СПСу, они су се накачили снсу и зато су и нестали, ко их јебе.

Ова доктор ноова изјава мора на легендарне објаве на сајтоу

Ако има та тема

orbanishem od jutros na grozdanovicku max

inace ne sme udba pusti sps niz vodu, pa to ćivi od čerespete

Али кључна реч на НОВОЈ прузи, препуна земља стручњака, тако су и надатрешнице реновирали.

Pa kad je nova, juce iskocio na staroj

eoga i ovaj udbaš rektorov advokat što upado na rektorat pre neki dan ide dalje propaganda preko nova ss
https://pbs.twimg.com/media/HFK1hONXEAAQRj8?format=jpg&name=900x900

Malo ko je na ovom sajtu bio u krivu za toliko stvari kao što je Cara. Od Trampa i Orbana, pa do politički favorita u Srbiji, sve se ispostavilo kao pogrešan odabir

Jugoslav Tintor

Zvuči mi kao komunistički projekat pravljenja čoveka u laboratoriji, po nekakvom priručniku. Prototip savršenog Jugoslovena nešto.

sve se ispostavilo kao pogrešan odabir

svi su fejk sem Pavla Grbovića i brata Čanka

inače sace zvanično pridružujem kampanji podrške bratu orbaneli na saitu jer se drugosrbadija i ostali nato sateliti upalili na max, nevezano što aca šiptar asisitira bratu orbu (interne kombinacije idi mi dodži mi).

Cara, marić za sirotinju

Zvuči mi kao komunistički projekat pravljenja čoveka u laboratoriji, po nekakvom priručniku. Prototip savršenog Jugoslovena nešto.

Da je Tintar a ne Tintor bilo bi 1/1.
Ovako više vuče na neku hobotnicu.
Usput - ako bi neko bio ljubazan da mi objasni šta se desilo, da odem u kafanu barem za pravoslavni uskrs sa nekim predznanjem.
E da - i kakvo je raspoloženje u narodu?

Malo ko je na ovom sajtu bio u krivu za toliko stvari kao što je Cara. Od Trampa i Orbana, pa do politički favorita u Srbiji, sve se ispostavilo kao pogrešan odabir

Brate Cara je tipičan primer gneracije rođenih gubitnika koja je odrastala pred sam kraj SFRJ. Nema te trke u kojoj oni nisu podržali pogrešnog konja i kurca koji nisu popušili. Loženje na Slobu, Šešelja, Putina, Orbana, Nestora... pola tuceta izgubljenih ratova i teritorija ali su i dalje ubeđeni da ništa nije njihova greška, da su ih zajebali dušmani, da je sve namešteno. Nikada ništa nisu naučili i zapravo su iz svakog iskustva izašli gluplji, a nisu bili baš pametni ni na početku.
Samo pogledam šta oni prognoziraju i znam da će da bude potpuno suprotno.

šta oni prognoziraju

Šta prognoziraju?