Prijava

Ljudi u Rusiji su srećni?

Caro, da li si sposoban da pojmiš da dve stvari mogu da budu istina u isto vreme? Ili si isključivo sposoban da razmišljaš po principu lažnih dihotomija?

Vidi se.
Ali nisi ti rođen takav, nego te je propaganda i spoljni uticaj tako oblikovao. Kolko god pljuvao drugosrbijace, ti si samo rusofilska strana istog novčića. Samo sebe smatraš moralno superiornim jer si se primio na drugu stranu propagande.
ALi različitost od većine ne znači i posebnost. Nisi poseban Caro, ima vas na hiljade, i svi ste dosadno isti.

Ja mislim da je kgb propaganda derivat vatikanske propagande - priče o satanistima, svet propada bez nas i slično

eo i exit se seli, gasi se vidim i kUltNi serijal čvarkova i državnog posla kmeečimo na max

Па ово је прича од прошле године и прича је да се селе у египат, на пирамиде у гици

Ljudi u Rusiji su srećni?

Најјача држава уз северну кореју и буркину фасо, како би волео да живим тамо е, ок не у северној кореји, ал у русији, пф, једини броблем што нема врућине.

Јаоо, ео ипак тресла се гора родио се миш, оде егзит изгледа у јебену црну гору у будву и улцињ хахахахахахахахха, од пирамида и египтра до јебеног милогорског приморја.

Јебо вас петра стругар који је јебо милицу тодоровић

Ова цуцка бишви муж лечића шта?

ma jok novi direktor rtsa a ovaj glavati čvarkov buraz blizak rodjak sns-a

Ћелави је онај глумац иначе.

Нецтор покидао у интервјуу

Jasta, lepo je odradio ovo sto se popiso po medjedu jer podrzava siptara

А реално у праву је за све, додик био са русима добар, сад одједаред се усро међед, мрш у шуму јебену.
Драго ми је што спомиње ове афере које не виђам нигде, типа тај лажан фоторобот за човека из ћациленда, па онда и он каже да је чуо за ону мелкову причу да она девојка ни не постоји и тако то, и мени најдраже, да је шиптар направио највећу штету србији, не зато што је уништио унутрашњост, него јер се завадио са свима и нико га не узима за озбиљно, почевши од наших једини приајтеља руса.
П.С кае да дуг србије није 40 милијарди него 100 јебени милијарди!

@Mister_NO ,koga briga jesu li Rusi srećni, nego jesi li ti srećan?

Čim ode Šipćar biću super nego odlično.