Prijava

Видо ово, реално небитно расипање енергије, кога брига за графите

okej je da pokažu koliki su mongolodi tako što vandalizuju državnu svojinu

hahaha šiptar angažovao kinezare da skidaju stikere

https://x.com/i/status/2048825679815602495

al jovor sto uredno prati novu srpsku politicku kurcinu

prijatelju samo studencka sve ostalo je ćacilend (naravno ako je ne izbuše sa kojekavim rektumima đokiđima i sl)

Nema u srb ni autenticne proeu a ni autenticne "desne" varijante. Sve su to kursadžije lezilebovići koji bi samo da jedu skupštinske krempite.

Sve to treba da ide u kanalizaciju zajedno sa acom šiptarem

koveshibor truth social

Milu su zeznuli sa 3 kolone.

Tamo nisi imao studente/narodni pokret, a ni ćacijarh se ne bori protiv šiptara kako se đedo borio protiv miloustaše.

đedo = gandalf
prvoslav = ćaci

biće jope na slaviji krajem maja

Dnevna doza prosečnog Care:

Samo studentska lista, bajo moj

Izađe na izbore, glasa za Nestorovića. Voli

A sa kim ce studenti da prave koaliciju kad zafali 7-8%.
Nestot podrzao studente pametnom dosta

Нектор дингоспов је рекао једну превелику истину, а то је шта после вучића?

Ео вучић каже србија на европском путу, ок бумер.

Mađar i g Bendeguz će da otvori fajlove mađarske udbe

I coordinated with Cseh Gergő Bendegúz, Director General of the Historical Archives of the State Security Services, regarding the complete declassification and public disclosure of the agent files and the infamous magnetic tapes

Нектор дингоспов је рекао једну превелику истину, а то је шта после вучића?

Da, da i onda ne moj da ga menjamo dok ne budem BAŠ BAŠ ekstra sigurni da imamo dobro rešenje.(čtaj ono koje ja mislim da treba)
Skinuti majmuna uspostaviti minimum vladavine prava za tipa godinu dana, onda lepo izbori, nek izađu i pro evropski i suverenisti sa svojim programom pa lepo ko pobedi pošteno, nema ljutiš. Prosto.
Ali pošto ima jedna strana koja se plaši da neće moći da pobedi pod takvim uslovima onda im je bolje da čekaju svoju šansu pod Vučićem i sluđuje pričama kako su oni totalno za da se ojn skine, ali treba da se uradi na PRAVI način, gut gur, nami g anmig. U prevodu ako mi ne mož da pobedimo ziher će ga jebemo da menjamo nešto. Bolje polu moargina pod vučićem nego poraz posle Vučića.

Mislim ona seda DB budala ne prelazi cenzus na sledećim, tako da nije ni naročito bitno, ali Carino skamukanje će biti muzika za moje uši.

koliko ovaj mrno nema veze sa politikom a pri tome još iz potaje botuje za đokicu.
Priajtelju brisel & šiptar aca ti podmeću ta polu rešenja kako bi napravili mirnu tranziciju a da sve ostane isto samo da njega nema.

Ђокић преседник, вучић премијер. Ето.