ko ce da glasa za njih kad svako malo napustaju ljudi koji su osnovali pokret.7 njih je osnovalo.ne znam ko je sve ostao..spala knjiga na dva slova.nestor bi da bude predsednik pa cemo onda i njemu da vicemo-nisi nadlezan
nektor je rekao da je skupština besmislena i pod državnim udarom, pavke je i pored toga odlučio da ide i da daje legitimitet ćacistancima
a ovo oko srpske šatro ne sme da se ruši dodik jer je garant iste, iako didig uredno plaća kazne tamo nekom šmitu i bosanskom sudu da ne bi najebo. Posle ide do zida plača da puši kurac jevrječinama.
Sad ide i kmeči okolo kako su sve vreme bili ozučeni a on kao nije znao haha
verovatno, treba dodiku poslati par stotina buseva ćacadi kad budu izbori da se održi na vlasti jer mir i stabilnost.
Па тое добро што се евакуишу ретарди, сви који су напустили испали ћацији, осим можда оне јелене, не знам шта је са њом, небитно, људи долазе и одлазе као и у свакој сфери живота.
a ovo se odnosi na rep srpsku.nece da se tamo rasipaju glasovi.uglavnom tanki su oni sad mnogo
Imaš i ono pravilo da služba ne ukida partiju nego deli.
Sličan proces si imao i sa radikalima, nisu nestali nego su sad u koaliciji sa šiptarnjacima.
Preuzeli su crkvu, delimično ili potpuno kontrolišu i sve političke opcije.
Što reče neki jak analitičar ovi dana, komunjare su shvatile da kroz crkvu mogu da vladaju praktično beskonačno ovim narodom.
ovaj rad: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmTFKCWjvOLnR4iB0QAhg6ZpD5066dUWyZlw&s
pa evo pavke kaze da sluzba prisluskuje sve razgovore u centrali.nestor to znao..dakle nestor je sluzbin covek
Daj labe svako malo pristojan da ga je sluzba pratila 4 godine a da ga je Nestor izjebo makar bi se pokrio ušima od sramote. Još ga o tome obavestila Danica Grujičić lol, a on neki obaveštajac, završio Berkli kurac palac...sad još ide okolo i pljuje hahahah
Koliko se samo Pavke pozivao na nektora i govorio da je njegov brat lol, ispao dodig vrhovni braćula od ćacilenda
hahaha el to ovaj narandžasti što dobio popički lol
i on je nelogican skroz.imaju nekog lika u pokretu koje im je kao neko mudo jer je radio u agenciji koja je osmisljavala bajdenovu kampanju za izbore..pravih suverenista u ovoj zemlji izgleda da skoro pa nema..slusao si prelevica kad je pricao da je nasa policija obucavala uck, prodavala oruzje itd..prosto nije moguce da mi postignemo bilo sta.
pa nema u usa suverenista čuš će ih bude u srbiji
nisam to zapazio, al znam da su šiptari pod policijskom značkom tukli studente
to je relativna stvar
izgleda da je taj narandzasti nekad bio konobar..mislim da jeste.sad ima neku funkciju covek..jbg steta sto se nisam nasao tu kad su napali slavkovica
Ipak za sutra odajem odredjenu vrstu priznanja šiptaru, rasprsio se u čak 10 opština da jede govna. Ovo je ozbiljan pomak napred za jednog šiptara.
ŠTA ZNA ŠIPTAR ŠTA JE 10 OPŠTINA
Evo srbijancima hrane za vikend, ne treba leba.
https://informer.rs/politika/vesti/1103004/branko-babic-saobracajna-nesreca
Glodajte.
Добро вероватно је у праву павић за те странке у РС, ал какви су ово трипови сад расипање бирачког тела тралалалалалалла