ko je taj baja, vidim da ga svi vorsipuju el ih sa fasciklom u rukama resio lol
A to nije ono govno što je ubilo ženu na naplatnoj...
Ја нисам један од њих. Једем говна директно где треба, на правом месту у право време.
slavkovic je iz lokalnog fronta..gostovao je jednom sa vostinicem u nekoj emisiji..
brt ko je vostinic ko bi to sve ispratio jbt
Gloc
Стока намирена
na kovešibotovom linku vidim švapske medije koje promovišu kmetove ace šiptara
a šta je lokalni front, neka true organizacija?
nemodž više proceniš šta je t/f od kojekavih aktivista govana itd.
Minvajl negde je šiptar napravio fantomsku studentsku listu koja ide okolo deli flajere za sva nepočinstva koja su učinili glume studente.
Чекај, јел он "Воштинић" или "Востинић"?
ma naletao si na tviteru na lokalni front sigurno.to je stranka.odavno postoji ja godinama glasam za njih na lokalu.poznat je i onaj malinar matovic koji je predsednik stranke starosedeoci kraljeva.o njemu sam pisao ovde.on okuplja gluperde oko sebe.sad je kao hrabar opozicionar a ustvari je vucic 2.0.ovi iz lokalnog fronta su mi ok.
voshtinic.
matovica znam blokiro me majmun, svi ti kvazi borci prave taj neki usiljeni krug picko-pacenika oko sebe, kao ona iz cacka petrovska. Al nisam neletao na taj lokalni front
znaci ovaj baja sto prebio te nazadnjake vredi necega?
https://x.com/PredragVostinic
evo na ovoj cover slici koju ima na profilu.iza je bila neka zapustena zgrada.kad prodjes tuda ne da je smrdelo nego je to neverovatno,neverovatan smrad a odma pored poslasticarnica i ljudi sede u basti i jedu opusteno.ja nisam mogao da verujem kako mogu.dal su normalni.to se pitao i vostinic.onda je organizovao neku akciju pa su se resili toga.znaci u centru grada smrad daleko bilo moras da zadrzavas dah kad prolazis.ljudi sede tu jedu sve ok.nikom ne smeta.
ja mislim da vredi.ne znam ga licno mada ga vidjam cesto.dobar je slavkovic.on deluje da nije u formi a ustvari ide u teretanu.lik koji ga je napao je konobar.sad je ne znam sta bese zamenik nekog kurca sta vec
pa dobro smrdi i u americi i švajcarskoj.
Šatro tamo nemaju govna lol
Jedino se niko nije žalio da u S Koreji smrdi.
brate u centru grada, ljudi non stop prolaze tuda.poslasticarnica na 5 metara..pa valjda to treba da se sredi jebem mu mater.plus sto je strog centar grada.veruj mi prelazio sam na drugu stranu..ma bre to je nedopustivo, u najprometnijem delu grada imas rusevinu koja smrdi na 200m.to bukvalno ne postoji nigde..osim u indiji.terzicu debilu sigurno nije ni palo na pamet da to resi
ko šeruje udba info oko obrvara krastavac mu u bulji bio lol