Prijava

Биг бизнис хир

min dva meseca pre parlamentarnih izbora treba da pocnete da trenirate.i snagu i kondiciju, da budete spremni za parlamentarne da se branite..
znaci kad pocne izborna trka mi svi u izborni trening.nemoj posle kad vam dodje neki narkodiler u seljackim farmericama da bezite nego da mu odsrafite glavu

Ок снс ће прогласити победу и то дуплу, намлатили ове клинце који не могу да се одбране јер су бабе претпостављам, ови маторци још и могу, и освојени избор, тое та дупла шкорпија.

Ja u treningu odavno, ne znam šta majmuni rade godinu i po dana. Blejali su po onim fakultetima danonoćno, mogli su bar sklekove i trbušnjake da rade.

Inače kakvih sam se terminatora nagledao letos u Valjevu, srce mi zaigralo.

melkijades

Inače kakvih sam se terminatora nagledao letos u Valjevu, srce mi zaigralo.

Шта то значи, шта је било у ваљеву, кога си видео, студенте, батинаше>?!

Има слика неко као држо пиштољ, па шта?
Да неће можда да пуца у нас? Па ја би волео па да ми на гробу пише оно запалите моје тело да буде бакаља и да вас води кроз мрак гаврило принцип тако нешто.

U Valjevu na protestu, nakon što su prebili one klince. Upoznao Valjevca koji je bukv. dan pre doleteo iz Majamija na protest. Pričam sa nekom momčinom, sav u mišićima, nosi štanglu...Reko jesi lokalac, kaže jesam, reko čuvaj se, kaže - bez brige, tu sam sa ekipom. A ekipa njih 15 svi ko on jbt. Ogromnih utreniranih ljudi bilo. Kada se zapalio svinjac i ćacad došla kao nešto da se kurče i biju, kad su videli sa čim imaju posla zbrisali za 5 sekundi, jer ljudi bi ih bukvalno pojeli. Stoji iza mene grmalj neki sa štanglom do zemlje i urla "ko je ćaci ko je ćaci", reko druže nemoj nikoga ubiti samo molim te.