u kraljevu je bio popularan neki glup vic-sta rade kraljevcani u 7 ujutru, gledaju kako kosovari idu na posao.i bas u to vreme matovic napravio stranku starosedeoci kraljeva.siguran sam da mu je taj vic posluzio za program stranke.dakle starosedeoci-mi imamo prednost.konacno imam za koga da glasam.mene da zaposle zato sto sam kraljevcanin a ne nekog kosovara.delili letke ja citam, reko sta je ovo jbt bog.bukvalno za debile..sve u fazonu -mi da se zaposljavamo a ne dosljaci
meni je stvarno smetalo.imao sam fobiu od tog mesta.gledam one ljude jedu tu i ne mogu cudu da se nacudim.i vostinic je rekao kako bre ljudi mogu da jedu tu..hahah.sto je najjace tu nije bila stara zgrada nego neki nov objekat, veliki, koji nije zavrsen jer je pod sporom.pa i kad se izlila neka nafta u ibar u kv isto je samo lokalni front to resavao, isao po sudovima itd.ljudi obracaju paznju na konkretne probleme i trude se da rese iako su opozicija oni su ti koji nesto i urade u sugavom kv
ok to je klasičan false fleg sistemdzija sto si sad opisao, oni se nesto kao bune nesto bi uradili ali ne mogu jer sistem ne dozvoljava. Celolkupna politicka scena dok svi uredno srču budžet.
U programiranom sistemu svi su programirani.
Nego đitler najavio da se do 2030. klincima do 16. ukidaju društvene mreže i prosečna plata 250K
ZAŠTO O TOME NIKO NE PRIČA
pa ovi iz fronta su to i resili.i to sa smradom i sa naftom.brt nema ko drugi ili oni ili matovic.oni su se dosta istakli na ovim protestima.vostinic je bio posmatrac u mionici..idu svuda uvek.matovic nema kad on ima svoj biznis
Nebitni likovi, a najnebitniji od svih je kreni pormeni ročild grupacija koja sve to radi o čemu pričaš.
kolike je samo šiptar obećavao kanalizacje itd... nebitni likovi sve te organizacije.
kako god, prave veliku stetu sektasima samo to je sad bitno
kazem ti, danas su sektasi poslali svoje laznjake sa flajerima da šire štetu o sns glumeci studente
za njih je kontrolisana šteta uvek bila rešenje kod naivnih srboida
jbt koi si ustasa sad ti smetaju i nasa govna.
Brt cela serbija je jedna uredna fekalija ne postoji sredina koja nema neki tip zagađenja i da se davi u govnima. Pola bg nema kanalizaciju, NS Bg nemaju prečistač nego šibaj u Dunav.
O deponiji nad Vinčom da ne pričamo itd itd
ćacistan bajo uživaj, sad ja da kmečim tu o nekom retardu koji jede kolač i udiše govna. Boli me kurac, želim mu da to radi do kraja ćivota uredno.