Sloba & Nestor niđe veze
Minvajl drugosrbadija voršipovala đilase, marinike, nvo organizacije, gejca i epštajn fajlove politiku.
Progresivno bajo
Klasičan whataboutism, svoj debilizam pravdaš skretanjem pažnje na tuđi debilizam.
Ja se nigde ne svrstavam, jer se realno ni u jednoj priči ne pronalazim potpuno.
Samo hoću da se skine Šiptar, a posle si povadite oči međusobno, što se mene tiče.
pa si rešio druge etiketiraš po principu slučajnog odabira
Aj daj za koga si glasao za početak na prošlim parlamentarnim pa ću ti reći gde pripadaš. (već sam rekao lol)
Nije nego mi posebno ideš na kurac, jer si realno glup ko kurac, toksišan i prepotentan. Pa sam rešio da te jebem. Zbog zašto da ne.
vidis, ovo je klasik drugosrbijanstina, pa drkanje na rektuma djokica, samo da se resimo sns-a po svaku cenu
ne smeta ti žuta udba frakcija unutar kartela to nema veze, boli li te rac za otvaranje udbinih dokumenata, trebal pročistiti spc od komunjarskih govana.
Politika da samo ode šiptar je nista drugo do politike 5 oktobra, isti lvl zatucanosti
Ja oću politiku 6. oktobra
Uz dužno poštovanje obe ličnosti, ne mogu a da ne povučem paralelu između Mister_NO - Profesor Vladeta Jerotić, zasnovan život na edukaciji o religiji (a nisam pop) i o edukaciji o deci i porodici (a nemam decu) i posebno da naglasim, da su najbolji igrači šaha na Kalemegdanu, penzoši koji posmatraju sa strane,to potpisujem.
ovaj rad lol
https://youtu.be/mnH74-CNn6A?si=tak_M4sUbz8-1rA_&t=127
inače ovaj ćelavi iz ovog remixa šestoro dece botovo za šiptara viđan na kojekavim okupljanjima ćacija
eo i barba pronađen lojalistom, sad kmeči što je u odabranoj dačićevoj ekipi tik uz karleušu
https://pbs.twimg.com/media/HFM_qe6akAA8eQ9?format=jpg&name=900x900
Politika da samo ode šiptar je nista drugo do politike 5 oktobra, isti lvl zatucanosti
Preduslov za sve to je da se skine Šiptar prvo. Zajac je još u šumi, a ti već delješ ražanj.
Što je i logično, za jednog terminalno onlajn internet drkača kurca na teorije zavera, uvek se fokusira na neke daleke apstraktne porbleme nego na nepsoredni praktičan problem.
i kako se to rešava? el šiptar formirao udbu ili je eksponent. Ko je najviši u tom poretku?
Inace i 5 okt je samo otisao on a udba i dalje tu ostala al
Reci ti meni, ti i Nestor znate sve, od pečenja rakije do kontaktiranja vanzemaljaca.
Voljan sam da saslušam.
Voda je mokra.
Trava je zelena.
Očigledne činjenice su očigledne.
Bilo bi lepo kad bi drug Mister_NO, podelio sa nama svoje mudrosti i prepodobnost u odnosu na druga Cara