Prijava

ako pokrade izbore i ne prizna poraz svi izlaze na ulicu.Naravno da nema straha, imbecili su u ogromnoj manjini.Nema sanse da im narod dozvoli da vladaju jos 4 god.Ako je spremno ovoliko ljudi da izadje na miran protest, zamisli sta bi bilo da zvala pokrade.Pregazili bi ih ko napolitanku

OH NOOOO OPET NISTE URADILI NIŠTA ŠANSA JE PROPUŠTENA

To. Lokalni ćaci iz sela mi je bio tamo u oboru LOL nema više neću, ne mogu...Inače bi ga ili puštali niz vodu, ili bi neki arhićaci zavrtao rukave. Jednom rečju, realno, ostalo je još to malo kriminala i kriminala u uniformi, i to je to. Mada mislim da će se ovo rešavati drugačije, blokadom na 500 mesta gde imbecili jednostavno nemaju rešenje. Viđećemo. Uspelo ovo danas itekako, nadajmo se da niko nije najebao i teže povređen.

Bio sam malo skeptik al ovo danas je nadmasilo sva moja očekivanja. Nisam nista jebeno mogao da čujem od govornika od jebenih debila koji jedni drugima objašnjavaju kako šiptar ovo kako šiptar ono jebo vas šiptar

Prošli to pored ćacilenda kad ubačeni klinci krenuli da ruše ogradu i bacaju topovske al nije se masa pecala. A lepo je rokalo i stoka u oboru se baš povukla u mišju rupu za razliku za vidovdana kada su kerovi bili na samom početku. Al nebitno cela ta priča to ne treba jebati 0.2%

I jače je ovo od vidovdana po brojnosti više vuče na 15 mart

kumela mi sjebo zastavu izbacio kroz prozor odneo je vetar ostao samo štap. A već sam se emotivno vezao baš za tu.

Mi išli ženu od drugara posle da ispratimo u sava centar na koncert, pazi sad, Senide neke Slovenke nešto. Kakvih prelepih žena tamo čekalo da počne koncert, ja sam se raspametio.