Prijava

Ali ljudi NDH1 je prestao da postoji SADA ULAZIMO U TOTALNI MRAAAK kmečanja drugosrbijanaca globalista

A i svinjformer dobija popički istovremeno. Živela Srbija!

https://x.com/i/status/2058444598851064263

Drvlje i kamenje na ndh1 od juče, sjajno, ispostavilo se da su ljudi daleko manje naivni nego što se možda pretpostavljalo. Ako može da se obavi dećacifikacija društva i zemlje + da se taj cnn diskredituje i ugasi, pet u čelo.

Eno jebu studenti i pavela grbovica - raj za oči

Ceo ćacilend & co mora da se preore svaki kompromis sa žgadijom je poraz

Sns i opozicija da se udruže protiv studenata

Zvali bi se jednostavno - nato koalicija

Ali ljudi NDH1 je prestao da postoji SADA ULAZIMO U TOTALNI MRAAAK kmečanja drugosrbijanaca globalista

Не разумем?

kumela mi sjebo zastavu izbacio kroz prozor odneo je vetar ostao samo štap. A već sam se emotivno vezao baš za tu.

Заставу вукајлије?! :D

Имате на ИГ страници Нисхноћу клип де лик снима информер уживо како броји људи и каже један кадар 7к други 5к и трећи не знам колико, то говори све дјв и каже неком лику ај сабери ми то и лик што снима тв оде на терасу јер живи на славији и сними скуп КАД ОНО ШОК напољу 100к људи хахахха

И овај клип кад излазе из максбета прелол јебени, иначе је л мора сваки пут неко кринџовање да се деси па да се изведу тиктокери на бину ону?!

Запазио сам да није било богзна колико инцидената, шта, нема пара у буџету за батинаше>?

Realno slab je ono bio odziv za ćacilend, očigledno ko je baš baš morao, da ne bi završio na nekoj robiji ili potonuo na drugi način. Usrao se žvalavi naroda, pobegao iz zemlje, dovukao svu moguću muriju u BG i ove kretene da mu brane skupštinu, jebala ga skupština. Ja sam se juče skuvao u tananim platnenim pantalonama, mogu misliti kako je zadrigloj žgadiji pod punom ratnom opremom - kažem juče komši reko biće još svačega, kaže on - ajoj, tek kreće leto. Svesni su i oni da će ih klinci jebati ko majmune.

Realno trebalo bi pržiti blokade svaki dan i svuda, po par sati, da se stoka smori i izmaltretira - nek zarade plate kad su već tako izabrali.

А јесе зна коко било људи, нигде нисам видео инфо осим свињформер и тако то 25к

Делује бар 100к?!

Не разумем?

ndh1 iseako prenos protesta sa izjavama čaleta i bekog zapačjenog kontejnera pa drugosrbi ispizdeli