Prijava

Lepo reče vuzi, ajde nazad na kosovo odakle ste potekli za bolje niste

А гле овог испред цркве целива исуса и шиптара бахахах
Баш љомберско-џиберске главе, све на исти калуп.

struktura je mešovita ima ćacadi od svih vrsta debilno je targetirati to teritorijalno. To je stara komunjaraska mantra, srbi odavde srbi odande. Politika ace tite-šiptara bukv ustav 1974.

stvar je takva da ove "prekodrince" mejmune treba nazivati jednostavno bosančerosima svaki put kada deluju antisrpski, to je jedina varijanta da kliknu. Ovako ih samo teraš da budu još veće ćaci debilčine da se dokažu.

tako i ove "kosovare" jednostavno treba nazivati šiptarima i mrš

recimo onaj temin za ćaci kosovare "srpska ljista" je 100% adekvatan

Jebote koji je ovaj govnar zlosutnik. Najavi da će da snima poskaste i umre Edin Avdić. Njegov odvratni duh može da se pokaže samo tamo gde se nešto ružno dešava. Od svega lepog beži. Nakaza.

Ja se samo pitam na šta je ličio taj ćaci avion, zamisli taj ćacilend tamo gore u vazduhu.

zlosutnik

pridajte mu preveliku magijsku moć, to je samo neki aca šiptar. Al balkanski mentalitet i celivanje ace šiptara i ostalih holograma

čist fetišizam

trenutno komunjare najviše kmeče oko šiptara jer im bukvalno userava lidersku mitomansku ideologiju. Al štaš, mora da ide redom

Ja se samo pitam na šta je ličio taj ćaci avion

i to je rešeno
https://pbs.twimg.com/media/HJ5I3ohXcAAxC9x?format=jpg&name=medium

Ја нмг дотворим овај последњи твитер.
Елем, шиптар забранио улаз свим државњанима цг у срб, ууххх асмо бесни и немоћни

А наравно босанчеросима неће забранити улаз, они су подобни

spinuje se sad ide medijsko kmecanje satro normani ne mogu u srb. Klasik udbasenje

panonski govnar je zatrovo više nego vjeko šešelj

Gumeni i limeni su pali, sad je priča sa glatkim i anemičnim, a u pripremi je ćopavi da se skrene tema,mada se nadam da će mu isprintani doći glave. Zato pumpajte braćo, sam će sebi da presudi....