Постери су нешто што је владало цирка 2010е године, кад се делило ко лудо по Фејцу, сад постере нико не би ни гледао јер су отишли на сметлиште историје, а дефиниши, па увек то треба претрага неке речи.
još malo pa će i komplet sajt na smetlište istorije. pogledaj forum, imaš onog laloškog majmuna i vukovih pet naloga, priča sam sa sobom čovek kao onomad stratimir, izigrava ceo sajt kad već nikoga nema da mu kaže da se ide lečiti.
a definicije još gore, dođe neki kajzen i odabere definiciju sa devet glasova, i to još od jebenog analnog osvetnika. svaka njemu čast.
Па кад неће да послуша ауторе, ради брдо непотребних срања, скида модове, мења дизајн из функционалног у нефункционалан, човек није нормалан, дакле, човек је болестан.
Највише ће ми бити жао дефки кад му сајт угине, капирам 10 посто српског интернета чине дефиниције са вуке, и то може само лик као што је кајзен да умишти!
normalno da je bolestan. bolesnici paze druge bolesnike. zato cenim da je vuk svaki dan mu slao mejlove sa pretnjama samoubistvom ako ga ne odbanuje, i odbanovao ga je umesto da mu pomogne da pronađe profesionalnu pomoć, jer je i on sam bolestan. nismo mi te sreće da se liši života.
lol ovaj snime mejmun vec godinama najavljuje kraj saita lol
Al sad sve zavisi od ovog novog redizajna u kom smeru ce saitara da ide. Ocekujem jaku prichu
То смо већ установили, да имам психичку дисфункцију у виду параноидне схиофреније МКБ (Међународна класификација болести) кôд F20.0.
Уопште не негирам то. (Такође, немам никакву потребу нити да потврдим нити да потврдим тврдње изнете од стране корисника "mesni narezak".)
Имам потребу да истакнем да је тврдња о мојој комуникацији путем електронске поште уопште, а посебно о детаљима које укључују, а нису у потпуности ограничене на non-suicidal self injury или претње суицидалног карактера противне истини.
Онај који се служи истином увек је супериран у односу на мале људе као што су корисници под никнејмом "mesni narezak".
Свестан сам да је људима који удруженим harassment подухватом усмереним против мене смета сама моја појава овде, слично као што је нацистичкој куги сметало само постојање етно-културолошке целине - јеврејског народа, чак и обичног народа неумешаног у било какву политику.
Молим модератора да испита наводе аутора изнад јер је истина у јавном интересу, како би се утврдили узрочно-последични механизми који су довели до оваквог неприхватљивог постовања именованог аутора који крајње непримереним личним нападом удара на вебмастера, као и неосновано етикетира и прогони мене из њему познатих разлога.
Свако добро.
Какав ЕјАј пост, сморио сам се после прве реченице.
postaje tooo hot znam da će kaitez da ispostuje
Strpite se, bilo bi lepo sutra je badnje veče.
za koveshibota samo josip crash
Caro. cheka te sudbina Drecuna, ješćeš za džabe prasiće po shumadijama.
Људи, нема места свађи, смањите мало гас, све је у реду, поштујте се међусобно.
Па овај Ковешибор прељуто тролује акреп јебем га.
volodimir koveshiborski
kajteze nebud picka dai tai redizain
Opušteno, R E D I Z A I N ide iz fondova EU. pravdanje do 31.
sorosha za novog logoa
Редизајн иде из фонда БРИКСа пошто су индијски дизајнери у индији а индија је БРИКС!
Početak kraja je bio kad su uvdeni posteri
Kraj kraja će biti kada se posteri vrate