MVGA - Make Vukajlija Great Again
  • 627

Кад уђем преко моа добијем рак мозга од нефункционалности сајта јебем матер неспособну дизајнеру сајта који две године не можеш да поправи основне функције на сајту.

• mesni narezak

има нас 10

bukvalno nema. ostadosmo ti, kajzen, jovor i ja plus vukovih deset duplih koje ne računam.

дебатујемо и напушавамо се понекад

eminentni gospodin nam je pokazao da se ipak nećemo napušavati, inače banana mesec dana. što se tiče care, neka ga je banovao, drago mi je, ali to je mogao biti bilo ko drugi i onda ne bi valjalo.

мени вука дојаја дође да се информишем

ali ko će te informisati kada bukvalno više nema nikoga? jovor tamo priča sam sa sobom i lepo mu je, kajzen glumi silu, naziva nas parižanima i indirektno govnima itd. vuka odbanovao dotični da popuni forum da ne izgleda totalno napušteno, ja banem ponekad da izrazim zabrinutost i to je to što se tiče sajta.
    čak i tema "na današnji dan je umro/la", koju sam smatrao glavnom što se tiče informisanja na sajtu, propada i pola rahmetlija se više ni ne nađe tu. nema ko da javi.

• 627

bukvalno nema. ostadosmo ti, kajzen, jovor i ja plus vukovih deset duplih koje ne računam.

Ма мислио сам на стање пре овог и оног дизајна.

ali ko će te informisati kada bukvalno više nema nikoga?

Па нико, ео цара банован десет дана ни једна једина битна вест се није провукла кроз форум

• Galantni kosovac

Majmunisanje obicno al aj

• mesni narezak

beži bre dezerter ukurac, nemaš pravo da nazivaš nekoga majmunom na sajtu gde su živote dali zajedno otac i sin i onda se opet pokupiš pa na diskord.