bukvalno nema. ostadosmo ti, kajzen, jovor i ja plus vukovih deset duplih koje ne računam.
eminentni gospodin nam je pokazao da se ipak nećemo napušavati, inače banana mesec dana. što se tiče care, neka ga je banovao, drago mi je, ali to je mogao biti bilo ko drugi i onda ne bi valjalo.
ali ko će te informisati kada bukvalno više nema nikoga? jovor tamo priča sam sa sobom i lepo mu je, kajzen glumi silu, naziva nas parižanima i indirektno govnima itd. vuka odbanovao dotični da popuni forum da ne izgleda totalno napušteno, ja banem ponekad da izrazim zabrinutost i to je to što se tiče sajta.
čak i tema "na današnji dan je umro/la", koju sam smatrao glavnom što se tiče informisanja na sajtu, propada i pola rahmetlija se više ni ne nađe tu. nema ko da javi.
Ма мислио сам на стање пре овог и оног дизајна.
Па нико, ео цара банован десет дана ни једна једина битна вест се није провукла кроз форум
Majmunisanje obicno al aj
beži bre dezerter ukurac, nemaš pravo da nazivaš nekoga majmunom na sajtu gde su živote dali zajedno otac i sin i onda se opet pokupiš pa na diskord.
Ne laj
To je to, ovo je toliko ogromna arhiva da može da se podeli posao širom cele Srbije. Ali ko što si napisao školovanim ljudima. Mislim se, koliko je izdavaštava propalo iz bivše Jugoslavije, gde su završili ti stručnjaci, sigurno mogu da regrutuju urednike u penziji ako su pretekli da bude old school knjiga.
Свака част заиста свима који су учествовали у редозајну сајта, сајт је продисао, аутора никад више, не знам, вука би умрла да није било редизајна, још једном, свака част!
Вука на коленима
Постоји теорија да ће, кад нестане вукајлије Јадран толико да надође да ће да збрише све до старе планине и фрушкаћа.
Вука на кисеонику, чекамо Allgod-a овог сајта да видимо шта ће предузети, нешто се фемка превише колико видим, тако да до новог редизајна морамо да пишамо по вујаклији, шта сад, нисмо ми криви.
Duvaj ga Aco Šiptare! ( ako se modrator u ovoj čestitki prepoznao, nije pogrešio).
Jebem ti sajt, radije ga ugasi nego da je ovakav polufunkcionalan. Banuje u sekundi, ali ne može uvesti najosnovnije funkcije koje su bile i prije. Možda da budu iznenađenje za iduću Novu.
Ја мислим да је ово једини сајт у србији који не ферцера како треба, а ео, 2026 година је, па то може само глуп човек, немам друго објашњење.
Zasto je ukinuta opcija izmenjivanja napisanih postova na forumu i tako nemogu ispravim ako pogresim neko slovo u pisanju?
То су казанове генијалне одлуке које ми не разумемо, опуштено, биће нови редизајн ту око краја године па ће поправити то.
dobačio sam sto sait nema edit postova
*nema ni na tviteru bajo
Гледај казане како се прави разлика у активности и смеј се мајмуне један, само немој да се мешаш у рад сајта са твојим напредњачким идејама, не знам како то другачије да опишем.
ban dva meseca na duplom, i pojačati ban na originalu.
Ај поштеди нас твојих корнфлекса и аверзија
Кад уђем преко моа добијем рак мозга од нефункционалности сајта јебем матер неспособну дизајнеру сајта који две године не можеш да поправи основне функције на сајту.