Prijava

čime se maroko drogira dajte vamo

hahahah pusi kurac aco siptare

ide sad kmecanje steroidisanih debilcina

lepo ga rokno kazimir

Хмм, има бразил ту шампионску ауру, можда и то пресуди на крају, без обзира што их мароко млеје, ја сам субјективан па додолујем да добије мароко.

slavko vincic true slovanijanac sig

А млејали су у почетку највише јбг

u pravu melkorijades brazil govnurda

U ONA VREMENA se Brazil voleo po difoltu, nije se čak ni navijalo za njih već se očekivalo da se prošetaju do finala i osvoje. Nisi ni mogao da ih ne voliš osim ako si Argentinac, jer Ronaldo Ronaldinjo Žuninjo, Emerson Kafu, sve same čedine i apsolutna prelepota svega, fudbala, golova, dresova, i onaj Rikardo Kaka totalna lepota od ljudskog bića, Don Fraj bi pao u iskušenja, voleti Brazil značilo je voleti sam fudbal. Ovo sad ajd što je sklepan neki tim nešto, nema živih leđendi pa daj šta daš, već što ti je lider i uzdanica Viktim Džunior, može deran sa onim ustima dve pesme da peva istovremeno, čekaš kad će da se naljuti i zacmizdri i uzme proguta loptu, pa nema više lopte kraj prekid ajmo kući. Onu išvrljanu školsku klupu Nejmara da i ne pominjemo, sramota da su ga uopšte i poveli, kao da im nije dovoljno jedno majmunče, daj pola amazonske prašume. Don Karlo jedina dopadljiva figura u celoj toj otužnoj priči. Žao mi brazilskog naroda i tamošnjih manjina što moraju da prollaze kroz ovo čistilište.

Meni žao mojija

Eno katar utrpa sinoc sahadzijama, sad sve ko ispocetka samo sto remiji ne dolaze u obzir.

Dobri Marokanci, svidja mi se onaj fudbal ona borba do zadnje minute, mogu opet daleko dogurati

Ma ide Bosna do četvrtfinala, saće to Barbarez da ispegla. Malo makne onog špica na klupu i ubaci drugog, i biće to druga priča. Prva utakmica, nervoza, neiskustvo, trema...Saće Bosno Seltiksi krenu da gaze.

Iz tvojih usta u Božje uši, dobri čovječe Melkijades

Добро је што сам отишо да спавам, на крају бразил статистички био бољи, штета за мароканце што нису уновчили добру игру у првих 20 минута, овако, реално и фер резултат, овај хаити ладно био бољи од шкота јбт, шкоти добра екипа нема шта, а турци 30 шутева јебо те, па швица јуче имала 26, и опет их тресне аустралија хахахах

U ONA VREMENA se Brazil voleo po difoltu, nije se čak ni navijalo za njih već se očekivalo da se prošetaju do finala i osvoje. Nisi ni mogao da ih ne voliš osim ako si Argentinac, jer Ronaldo Ronaldinjo Žuninjo, Emerson Kafu, sve same čedine i apsolutna prelepota svega, fudbala, golova, dresova, i onaj Rikardo Kaka totalna lepota od ljudskog bića, Don Fraj bi pao u iskušenja, voleti Brazil značilo je voleti sam fudbal. Ovo sad ajd što je sklepan neki tim nešto, nema živih leđendi pa daj šta daš, već što ti je lider i uzdanica Viktim Džunior, može deran sa onim ustima dve pesme da peva istovremeno, čekaš kad će da se naljuti i zacmizdri i uzme proguta loptu, pa nema više lopte kraj prekid ajmo kući. Onu išvrljanu školsku klupu Nejmara da i ne pominjemo, sramota da su ga uopšte i poveli, kao da im nije dovoljno jedno majmunče, daj pola amazonske prašume. Don Karlo jedina dopadljiva figura u celoj toj otužnoj priči. Žao mi brazilskog naroda i tamošnjih manjina što moraju da prollaze kroz ovo čistilište.

Ма нема шта колега све сте рекли, али бразил из 2014 је бољи за две нијансе јер су имали бољу одбрану, а ови имају само винисијуса и ваљда рафињу, нејмар не знам ни колико ће играти и дали ће уопште играти. Мени овај бразил тотално небитна репка и симпатичнији ми мароко на пример

А онај скелеторов нострадамус за узимање пара погодио прва два и онда промашио осталих 6 хахахах, још написо нострадамус тај ЕО ДУЗМЕТЕ ПАРЕ, ХВАЛА БРАТЕ АКО СИ СЕ ОБРАТИО КЛАДИОНИЦИ А НЕ МЕНИ.

javite baji da azurira listu

Njemci olancki kurcinao dobra tekma posle olandija