Добро јбт ај сад качимо сваки дан рендом предвиђања, идемо текму по текму, и то ове добре само
Ајмо браћо курасађани до победе и ослобађања од холандске монархије
GOOOOOOL!
Kurosao
150k stanovnika
4x manje od CG
svi sektasi imaju arenu vidim
Дингоспов дик адвокатт селектор
Штета за примљен гол овај трећи, нема шансе да стигну сад
Jedva čekam Japan da vidim šta može na ovom sp, prejaki su i bez Mitome.
uspeli su ameri da useru i fudbal.16 reprezentacija vise ucestvuje.nemci pobedili kurkumu 7-1.prvi put cujem za tu zemlju.nisam hteo da gledam to sranje u inat.onda-uveli pauze za hidrataciju.kao da ne moze da se izdrzi 45min bez vode.strasno.sve zbog reklama, vise utakmica, vise prekida sto znaci vise reklama.nek ukinu sav sport majku im jebem i nek uvedu takmicnje u reklamiranju da ljudi gledaju reklame i ziri bira najbolje.majku im jebem
predlog za sledece svetsko da se uvede pauza za masazu i emotivnu podrsku od 10min.i da igrac ima pravo da pauzira utakmicu ako mu se ide u wc.
moderni robovi se ne bune oko epstajna i zlostavljanja dece cus ce da se cimaju oko žednog tajm aita lol
Рекламе пиче у америци, ја нешто нисам сконтао рекламе на арени, сиг буде ал минут од три
OBAVEZNI tajm out za hidrataciju ljudi moji.pa to je sprdnja.pice reklame nego sta, na tv odma iskace mocart i maxbet.
pa to jeste.ne bi se bunili ni kad bi legalizovali pedofiliju..ja sam ubedjen da bi i to moglo da prodje
pa i jeste legalizovano posebno za ješimire i adrenohrom sataniste
Било је тих пауза одавно, само ово је свецко гледа га 2 милијарде људи па су рекламе скупље и то
Ништа чудно
vrv je i u kataru bilo, bude to kacu visoke temp + kace igra preko dana
eo igra se u dalasu lokal vreme fazon 14h 31c. opravdana hidratacija
jkp holandija
Камиказе вс холандези ће бити топ текма