Prijava

Ма готова текма, прелазимо на канаду

aoooooooojao đekooooooooooooooooooooooo

džekson halavac imao igraca sa druge strane

Pildu jel prolazite sad sa ovim, na koga udarate?

Sad će ti odgovori kad se sabere i izljubi s jaranima, čekaj malo

Valjda idu 4 ili 8 najbolje plasirane treće u grupi

Znači da ispadaju samo 4 ako je ovo drugo u pitanju? Nmg da bijem glavu sad nije mi dobro

Idu izgl. na Ameriku, to može da se dobije.

Ма добиће амере сиг да

Evo dođoh kući

Koliko sam upoznat, idemo na americuntse.
Ma ko god, pošteno da se pošibamo fudbalski, da se ne uvučemo ko gaće u dupe, isprsi se, napadaj, nemamo šta izgubiti, svakako smo došli kao autsajderi jebat ga

Neka makar još jednu tekmu živi taj hajp, lepo je ovde ovijeh dana, zastavice pjesme, neka dobra VIBRA.

Znate vi to dobro kako je, majstori hajpa ste, mi vam pušemo za vratom

želio bih da se tom i dzeri!

Ал кореја ничим изазвана губи и пада на треће место

Plidu, ja sam vas smestio u sledeći krug. Prolazite kao trećeplasirani iza Šiptarlenda, braće Katarana, i ispadate u 1/16 finala od vašig prijatelja. JuEsEja

Dobro, malo sam se zeznuo kod Katarana. Nisam uzeo u obzir što su bili pod raketama gnusnih Iranaca i nisu mogli da treniraju na svojim zelenim livadama.
Је l' se Katar čita Ćatar kod Albanaca?

Тенк ју ју ес еј ју ар мај бест френд ју ар да пис кипр ју ар да леђенд!

Како је конципиран овај свецки турнир не би ме чудлио да балија умувају гол за 1 0 и одаиграју харамбол до краја и прођу даље, неће се десити наравно, ал опет ове групе као да не постоје, јбг коко мораш бити прелош да би испао, срам било чехе

Ено неки лик се ничим изазван створио на трибини де су балије и лик извадио српску заставу(?!) и плидуовци му отели, па нека су.