Prijava

Па то сам буквално ја написао пост пре тебе лол

Реко сам на прошлој страни а и на овој ћу - НЕК СУ МУ УЗЕЛИ! Штета што га нису пребили, то им је белики минус.

nisam vido lol prebaclo strancu

nego ne znam što nije dočo u srpskom dresu ko čoek već bosanskom
a tako bi plidu pročo kod svojih jalijaša da znaju da hajpuje bosansku repku na srpskom saitu

Не може у српском дррсу јер су срби криви за распад југославије хехе

poruka sa tom zastavom koja je trebala biti poslana je na mestu, serbi podrzavaju bosniu sve 5

a bošnje to ne vole i prete, a serbi kad daju golove za istu tu repku ćutimo. šizofrenija klasik, još tamo na tribinu praktično niko izbosne nije došao već sve gastos brigade. Seljački mentalitet štaš

Заправо југословени подржавају босну, не срби

to je tacno, al bosnje vole tu podrsku ili su i oni jugosloveni aj sad

dvostruki standardi

југословени

komunjare true

ne znam sto se forsira prica da mi navijamo za bosnu.ko to vise tera ovaj narod da voli svoje neprijatelje..sa bosancima samo poslovno..
razbija ih ekvador

ne znam sto se forsira prica da mi navijamo za bosnu

satro navijamo el ima i nasih. Bosna repka je mala yu ima za svakog po nesto

i onda prevlada taj dobrosusjecki vajb satro ko za gejovizije da jedni drugima damo 12 poena da popijemo po rakijicu fazon

al ako čisto fudbalski gledas ok je navijati za komsije jer ona priča da bude dobro svima...

usrali bi se svi da ih podrže komšije al kad neko dođe sa zastavom - mrš.

eo i ćacad koriste bosnu za promociju

https://x.com/ostojic6897/status/2070179761901502896/video/1

doduse siptar je i isao po srebrenicama i slao tamo neke pare, tito od palube u pokusaju

ok je navijati ako si u dobrim odnosima sa njima.ono su nam vise neprijatelji nego komsije al dobro.
dobro sudi ova.za sad

to samo majmunima na donjoj lajni servirano neprijateljstvo, minvajl aca šmrkas & orić (eks slobino obezbeđenje na gazimestanu) redovno druženje sve top

inace ovaj grupni deo prakticno nije jedan derbi bio nece ni biti, bleja u ranku turskih serija

Браво за браћу еквадорце

i mi smo jebali naci švabe 2010 toeto

karaj naciste glupe