Prijava

ko to vise tera ovaj narod da voli svoje neprijatelje

Neprijatelji su ti milion i kusur tupavih, zadrtih, gramzivih sunarodnika koji te drže u ovom mulju već 30+ godina.

Vaistinu, al to ne opravdava davanje bespotrebnih simpatija ostaloj balkanskoj zatucanoj ćacadi

Pa moramo zbog nečega malo i da se podržavamo i volimo. Komšija ti je preči nego familija, nemoj da mi tu zaboravljaš stare proverene seljačke mudrosti.

Ено и рендом свештеници из онтарија подржавају браћу б00shnjake

Razguzi ih Djembeli. Ista fora 3x. Ovo ni Roben nije radio ovako elegantno

U startnoj postavi framcuza sve crnci osim ernandeza koji je ciganj

Gotovi su svi posle 60.min. Rasturiće ih ovi veslači nakon drugog hidratejšn brejka

Razguzi ih Djembeli. Ista fora 3x. Ovo ni Roben nije radio ovako elegantno

Takvi kao dembele, salah, roben, mane, riberi i sl su i obesmislili igru sa 2 punokrvna špica

Al' meni nije to problem, nego kako je moguće da ovi naši volovi nisu jednog takvog igrača mogli da istreniraju? Tj potez koji je Roben izvodio je nerealno jeftina fora, a to se ne sećam posle Drulovića da sam video kod nekog našeg da ume da izvede.
A ovo Dembeleovo je još lakše. Uopšte nije zalamao odmbrabmene kao Roben. Samo zastane.

Ео и овај слепац застао при извођењу и промашио, јебем ли му мајку мртву у пичку коко је глуп лик

Pepsi, lepota je u jednostavnosti

A ovo kad se zastane kad krene da šutira penal, pa ja ne znam, za šamar pred kamere bre

Brt uvatiš zalet do kraja ovog luka kod šesnesterca pa je opališ iz kolena ko da ćeš prečku da polomiš

Mijat to testirao, nije dobro prošlo :)

i mesi zastao i kejn i omasili.ono je stvarno za samar.

А бре уругвај и шпанија у 2 а бре

Ako ne sme golman da izađe napred kod penala, treba ukinuti i to krindž zastajanje. Gol je bre provalija od 7+ metara, ako nisi u stanju da šutneš iz mesta kako treba posle 15+ godina treniranja fudbaala, nemoj ni da izvodiš penal, mrš sramoto. Što je rekao mislim Dostanić jednom kad su ga pitali da li igrači vežbaju penale, svaki moj igrač je u stanju da uputi pas od 11 metara precizno.

Pantelić (Dragan) kad je pucao penale, on dodje do penala, pokaže u neku stranu gola prstom i kaže protivničkom golmanu: 'u to ćoše ću da ti šutiram'. I šutne je toliko jako i precizno, da čak i kad su se golmani bacali na tu stranu nisu mogli da je stignu

ma samo nek sutne jako i pogodi u okvir gola pa sta bude a ono zastajkivanje sugavo

Издуваше чевуовци, велерас исве снаге за браћу гањанце