Ко последњи победник 38

1. poslednjiiii

dobar dan, ili dobro vece...:))

2. Dobro veče,stigla i ja ;)))

3. o, danas ceo dan pusto:/
    valjda sad krene žurka:))

4. Nego šta će Zeko-mora! ;))

5. Jel' i vama koči net,ili to samo mene zeza ovaj bežični?

6. Onda je to moj lokalni "userivač konekcije",bem li ga,dok mi prođe post,ostarim! :/

7. hmm, baksuze, kako sam napisala da je ok, tako je zakočio:)

8. Ne mogu da verujem da moj baksuz tako naširoko "radi" :))
    Sa'će da bude bolje :))

9. Pupupupu (da se pomerim s mesta) :))

Kakva si danas?

10. onako:)
    al bolja nego sinoć, uf, kako sam bila ljuta:)

11. Šoo? Ja nisam kuckala sinoć,bika mi seka u gostima,pa nije bio red..:)
    O5 nam te neki najedio? O,sunce mu ljubim!!! >:/

12. ma nije neki, nego ko je stigo:))))

13. Aaaaa,pa to mora da se dovede u red! ;)))
    Nema više da se ždereš!Dosta bre!Nego ti meni kaži kad si se farbala poslednji put i na koliko se farbaš?Meni kosa raste ko korov,čas posla imam "pistu" na temenu pa popizdim! !!!

14. Opet sam nesto propustila:)?
    Kako ste mi ljudi? :

15. pa farbam se na nekih 20-25 dana, nekad prođe i mesec:)
    sad sam se sama farbala zadnji put, ispalo super:)
    merci, ništa nisi propustila, bio smor ceo dan

16. Pozz,Merci :**
    Pričamo o farbanju (ali-kose) :))
    Ja se sama farbam,pa jedva da se izborim sa kosurinom,kao piton da mi je na glavi! Sad sam se malo ošišala,pa je lakše :))

17. a ja se nekad sama farbam, kad nemam žrtvu, ali mi se desi da promašum pozadi, jer sam plava i vidi se jbg:)
    a htela sam neki dan da kupim onaj blanš i da se izmažem onako bezveze, samo da ubijem žuto, ali ne znam kako se kiristi to:))
    mislim, kako se meša, nigde ne piše:/

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.