Ко последњи победник 38

1. Ma,nemoj blanš,ja to nikad ne koristim,kažu da to urniše kosu samo tako-više joj posle nema spasa!
    Ja volim da mi je malo zlatno-medena boja,sivo-bela se odmah "zazeleni" posle dva pranja!Bar je meni bilo tako,dok nisam našla svoju marku(ne znam da li sme da se ovde ,na forumu,napiše marka proizvoda).

2. napiši bre:)
    ja koristim najčešće igoru 11/1, a i garnier nije loša.
    ali mi je žuto pozadi:(
    ranije sam ja bila baš onako plava kako volim, pa se kreten perefarbalaa u smeđe i pustila prirodnu i sad ne mogu da povratim onu boju:/

3. ja sam uvjek htio da budem crn, ostvarice mi se zelja nedje u 30-im posto su svi u mojoj porodici nedje tada poceli da sijede :)

i da, pozdrav svima..:)

4. Ja koristim "Garnier"113,ali da bi ostala sjajna,koristim"Lorealov" balzam ili u poslednje vreme,pakovanje za kosu -isto(roza).Kosa mi bude kao svila,baš izgleda negovano. :))
    Prave smo plavuše! :)))

Pozz,Ledenko! :))
    Btw,obožavam plave i riđe ljude-nemam pojma zašto(ali,naravno,ne sudim prema tome) :))))

5. dobra je 113, ja sam je dva put koristila. a juče sam kupila kene šampon i balzam, nisam ga do sad koristila, paću da vidim. a dobra je i farba kene, ona vuče na sivo, a to ja volim:)
    ćao ledeni:)

6. Pozdrav,Munjo! :))

7. Ej bre nisam ja mara,što me prekrsti :)

8. Ja koristim garnier i akrilne i uljane i sisam se sama, nekad uspjesno nekad malo manje i ponovo mi je porasla kosa... i tako... :)
    pozz ledeni i elektro :))

9. Ma,nee,nego ima jedan sačuvajBožeisaklonimajstor "Munja",pa mi došlo.. :)

10. Ja večeras napisao defku o frizeru :D

11. gde ste ljudoviii

ajd sad se svi razbezite, pa da odem da se ubijem...:))))

12. Merci,ako imaš talasastu ili kovrdžavu kosu,"samošišanje" je ok.A ja imam ravnuuuuuu,ko daska,tako da nema šanse da se šišam sama..:/

13. sam svoj majstor se ne bih usudio da budem i ovi profi me jedva srede da valja :)

14. ja ne znam ni da se očešljam:/
    ali dobro farbam:))
    javio, pa kad smo mi bežali od tebe?

15. Otvorite novu temu,šta spemujete ovu!

16. Imam ravnu :) I sisam se na cik cak... Kad mi je neki crnjak malo duze i tako to :) Sad mi je do ispod ramena, ne preduga :)

17. Javio,šta si ti to utripovao,mukice? :)))
    Ko to beži od tebe,druže naš? :)))

18. čuj električara što spemujemo ovu:)))
    a koja je tema ove, dobro ajd, ja sam zadnja, to se zna, i imam plavu farbanu kosu:))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.