Ко последњи победник 38

1. Ma,nemoj blanš,ja to nikad ne koristim,kažu da to urniše kosu samo tako-više joj posle nema spasa!
    Ja volim da mi je malo zlatno-medena boja,sivo-bela se odmah "zazeleni" posle dva pranja!Bar je meni bilo tako,dok nisam našla svoju marku(ne znam da li sme da se ovde ,na forumu,napiše marka proizvoda).

2. napiši bre:)
    ja koristim najčešće igoru 11/1, a i garnier nije loša.
    ali mi je žuto pozadi:(
    ranije sam ja bila baš onako plava kako volim, pa se kreten perefarbalaa u smeđe i pustila prirodnu i sad ne mogu da povratim onu boju:/

3. ja sam uvjek htio da budem crn, ostvarice mi se zelja nedje u 30-im posto su svi u mojoj porodici nedje tada poceli da sijede :)

i da, pozdrav svima..:)

4. Ja koristim "Garnier"113,ali da bi ostala sjajna,koristim"Lorealov" balzam ili u poslednje vreme,pakovanje za kosu -isto(roza).Kosa mi bude kao svila,baš izgleda negovano. :))
    Prave smo plavuše! :)))

Pozz,Ledenko! :))
    Btw,obožavam plave i riđe ljude-nemam pojma zašto(ali,naravno,ne sudim prema tome) :))))

5. dobra je 113, ja sam je dva put koristila. a juče sam kupila kene šampon i balzam, nisam ga do sad koristila, paću da vidim. a dobra je i farba kene, ona vuče na sivo, a to ja volim:)
    ćao ledeni:)

6. Pozdrav,Munjo! :))

7. Ej bre nisam ja mara,što me prekrsti :)

8. Ja koristim garnier i akrilne i uljane i sisam se sama, nekad uspjesno nekad malo manje i ponovo mi je porasla kosa... i tako... :)
    pozz ledeni i elektro :))

9. Ma,nee,nego ima jedan sačuvajBožeisaklonimajstor "Munja",pa mi došlo.. :)

10. Ja večeras napisao defku o frizeru :D

11. gde ste ljudoviii

ajd sad se svi razbezite, pa da odem da se ubijem...:))))

12. Merci,ako imaš talasastu ili kovrdžavu kosu,"samošišanje" je ok.A ja imam ravnuuuuuu,ko daska,tako da nema šanse da se šišam sama..:/

13. sam svoj majstor se ne bih usudio da budem i ovi profi me jedva srede da valja :)

14. ja ne znam ni da se očešljam:/
    ali dobro farbam:))
    javio, pa kad smo mi bežali od tebe?

15. Otvorite novu temu,šta spemujete ovu!

16. Imam ravnu :) I sisam se na cik cak... Kad mi je neki crnjak malo duze i tako to :) Sad mi je do ispod ramena, ne preduga :)

17. Javio,šta si ti to utripovao,mukice? :)))
    Ko to beži od tebe,druže naš? :)))

18. čuj električara što spemujemo ovu:)))
    a koja je tema ove, dobro ajd, ja sam zadnja, to se zna, i imam plavu farbanu kosu:))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.