Prijava

Dajte nam onda svakom parcelu na groblju, a ne ovako masovnu grobnicu. Onda imaš pregled na tvoje stvari, drugi imaju pregled na tvoje neshvaćene definicije ili šund ili plagijat ili štagod već. I da opcija postei parcelu stoji na profilu kad se uloguješ. Odlazim sad ja demonstrativno...u grad na kafu :)

2 definicije! Ja sam za! Kreativnos nekih članova se moze zabeleziti u različitim programima na kompjuteru. Pa kad su manje kreativni, mogu da iskoriste 2 kredita. Pre par dana sam sahranio 21. svoju definiciju. Redovno to odradim nakon par meseci. Pokušajte i samo to da odradite. Sahranjivao sam svoje definicije i onda kada su se oduzimali poeni kada iste oteraš u Grobljanski put br.1.
Autori čuvaju svoje i loše i dobre definicije. Pokušajte da napišete neku za oplemenjivanje. GM vam je dao link za temu na forumu. Ponekad je zanimljivo napisati definiciju da bude pročitana, da, da bude samo pročitana.

Definitivno smanjivanje definicija na dve dnevno! Kakve sve gluposti padaju ljudima na pamet i to 5 x na dan. Pa vi moderatori mora da izludite. Ja sam došao do treće strane i već sam izludio!

PSV koliko ce tek da izlude za 2? Razmisli malo o tome. Ima da se pisu peticije molbe i zalbe koje ce da zatrpaju forum. :)

ja mislim da neće
baš naprotiv, sa limitom od 2 definicije, svi će malo više da razmisle kako da iskoriste

Baz čitanja prethodnih postova, apsolutno podržavam Celtov predlog za smanjenje. Gomila autora ima nagon za popunjavanjem dnevne kvote kao vampir za brojanjem prosutog kikirikija. Bolje 2 dobre, nego 5 sranja.

Protiv, protiv, protiv, protiv. Ili možda... Ne, protiv.

@gambika el se meni cini ili si ti bio protiv na strani pre :)))
to sto vices protiv do trenutka kada ti nestane daha ne mora da znaci da ce biti kako ti zelis :D

http://vukajlija.com/forum/teme/4659?strana=2
ovo treba ubaciti na pocetak radi preglednosti teme

Uh jebem ti, pa ja sam nekada biJo protiv.

Samo tada nije bilo ovoliko autora, i ovoliko gluposti. Probajte redom ocenjivati definicije, ja bih na svaku stavio minus i predlozio brisanje. Kvalitet se izgubio u kvantitetu. Moderatori ne mogu da postignu, verujte mi. Uzmite bilo koji dan arhivu i PROBAJTE realno da ocenite i da predložite definicije za brisanje. Nimalo lak posao, a ovi apostoli kaizenovi to ne umeju i ne mogu da postignu. Kvalitet ispred kvantiteta merci.

Čini mi se da ti se ustvari piše na ovoj temi: http://vukajlija.com/forum/teme/6496 .

Kvalitet je najrelativnija moguća kategorija. Kad toliko brinete za sajt, bar radite to na pravi nacin.

E će da bude nešto od ovoga,barem nedelju dana,pa ako ne valja,vratite kvotu na 5...

@merci ne smeta mi rad moderatora. Već govorim da im nije lako raditi sa ovolikom količinom definicija koje se napišu u jednom danu.

*apostoli=ima ih sa kaizenom 13(šala, ne kritika)

Хоће ли бити ишта од овога?

Neeeeee! Ne opeeeeeeeeet... -.-

pa da..još fali da i sa defkama kočite ljude...ne, i više nemojte s ovim glupim predlozima...

Eeee, kad sam ja ovo predlagao ----> http://vukajlija.com/forum/teme/4659

Svejedno, i dalje sam za! Mozda cak i drasticnije sada, jedna dnevno!