Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sos, rekli su mi na vreme. Ja sam imao 6 def. dana posle 2 nedelje na sajtu :D.
Modovi,ne spamujte sirotinji temu :)
Ja ne spadam ovde, posto imam liceknjigu al da se zna:
Imam oko 100 prijatelja, svi su hajdovani, nisam ni u jednoj grupi, ne kacim slike samo imam sto su me tagovali, ne pisem statuse, nisam online tj. imam frend listu u kojoj ima 10 osoba, idem ignore sve muske koje ne znam, nikog nisam dodao od kad sam ga napravio, tad sam dodao tridesetak osoba..i tako
-celt- -chelsea-
slazem se...jer kad se zna mera i kad se nesto koristi kako treba, nece da ti se vrati ko bumerang.
Al mi ovaj fejs tolko odbojan, da je nemoguce, bar gledajuci SVE ljude koje ja znam, a koji imaju fejs...btw, fejs je dobra fora da spijuniras kog oces, al i da nadjes nekog ko ti duguje pare, cia u malom :)
-Sos-
iskreno, da fax ili poso ne bi mogo da zavrsim da nemam fejs, odnosno, kad bi mi to sto nemam fejs dovelo do toga da mi proteknu bitne informacije, otvorio bi ga istog trenutka...
Fejsbuk je gej.
nije gej, on je los covek...
Uz pomoć fejsbuka možeš da napraviš private party sa 21 Jovanom. Ležiš ti tako i pevušiš:
Jovana me guši,
Jovana mi pivo nosi,
Jovana mi sneška ruši,
Jovana i ja ležimo bosi.
Jovana me vedri,
Jovana me oblači,
Jovana na mom sedi,
Jovana se svlači.
Jovana je lepa,
Jovana je zgodna,
Jovana mi tepa,
Jovana je daska podna.
Jovana zipa!
Jovana te štipa.
Jovana je crna,
Jovana je smeđa,
Jovana ko srna,
Najviše voli s' leđa.
Обеликс, литерарни налет? :)
Што се мене тиче, за комуницирање имам МСН, за аплоудовање било који сајт на који налетим, за даунлоудовање Микроторент. Тако да ми Фејсбук, у принципу, не треба, јер бих запустио профил након месец дана, а освежио бих га можда на следеће пролеће(или сваке друге преступне године), пошто сам лењ.
А и преферирам провод уживо више него преко мреже. :)
--nemoj da mesas babe i zabe dzimi.
vukajlija je samo bio zajednicki sajt... nije nikakvog virtuelnog muvanja bilo!--
Па, реално, Келте, ко се то виртуелно мува? :)
Неки почну да се дописују преко нета, па падне свиђање кад се виде уживо.
Ја сам се, ево, са својом девојком прво опасно изнапушавао на факултетском форуму нешто док се нисмо знали, па смо се накнадно нашли уживо и била је друга прича. Ипак, неко може да доведе наше упознавање у везу са нетом, јебига. :)
"gamby
pre 8 sati
Nešto me nije privlačilo da otvorim, pa onda nisam. Zabole me baš."
i
"gamby
pre 6 sati
Mene još uvek zovu da ga otvorim, al' me nešto zabole. Nemam pojma zašto, valjda zato što mi sve to deluje bezveze, a i nepotrebno. Jebe mi se šta je neko koga nisam dugo video radio. Da je hteo da me vidi pozvao bi me na pivo."
Nemoj da kenjas! :D Napravio si Fejs zbog nekih riba i nisi hteo mene da prihvatis, coveka s kojim si pio svojevremeno... A sad prosipas neku mudrost...ccc...
Dobar je Fejs, za ono sto je kurd naveo. I tako, moze da bude dobar za jos par stvari...
Управо сам то хтео да напишем Гамбију. Двоструки аршини, а Гамби? :)
Cuj dvostruki...cc... Dzimi i ja se "sprijateljili", a jos mu ni pivo nisam platio. Dobro, nisam mu nikad platio pivo, al' ima vremena. :D
Никада нисам имао налог, али сам користио фејсбук са ортаком, он је тежи случај од људи који играју ВоВ, па смо заједно гледали сисе комшиница из краја. Иначе, од заврши сав посао са рибама из гимназије на фејсбуку, виде се уживо и само финишира. Од гомиле људи који сам познавао, веома мали број су ми пријатељи, са ким сам добар, са њим се видим и попијем, имам њихов број, кад треба чујемо се преко телефона или месинџера. Од како сам кренуо на факултет изгубио сам контакте готово са свима које сам познавао, а не желим да их обновим. Нисам имао неке веће притиске да отварам налог, када људи желе да им помогнем, зову ме на мобилни.
Са 90 одсто својих познаника не бих имао о чему да причам ни уз пиво, а камоли преко чета, тако да који ће ми курац фејсбук. Кад будем хтео да нађем рибу, ошишаћу се на двојку и купићу свит јирс мајцу, саме ће да долазе, фејс ми не треба. Не хејтујем, схватам да има предности, које сте наводили, али мени лично те погодности ништа не значе.
Бурзуме, обожавам те!
Boze, ovo je jedino mesto gde s ponosom mogu izjaviti da nemam fejs... I da nikada nisam otvarala profil, niti imam nameru. Obicno me pogledaju kao budjav sir, a onda onako-kao da ne postojim (jer ne postojim na fejsu, kako je ovde neko prokomentarisao).
Najvise mrzim to mesto jer je jedan od najvecih zagadjivaca srpskog jezika.
Lajkovanja, hejtovanja, ignorovanja, tagovanja, hajdovanja...
Pa sama recenica: "Ajmo na fejs" podseti me na onu od Monti Pajtonovaca: Sit on my face and tell me that you love me...
Ua fejs!
Ја имам и Твитер. Шта ћете сад, а? :)
Sve je to meni jasno...ali...zasto ja tebe uvek kad vidim citam SnohRvatica?Hahaha,mora da sam bolestan.
wojtek,b'ate,jos karike i smokvu i da te kandidujemo za moda :)
Е, јбг, Карике немам, а недостају ми и Мајспејс и Ластфм. :)
Nemam, al' ne mislim da je toliko lose. Ima to nekih tamo prednosti, koje meni nisu potrebne. :)
A to da ima debila... Pa i ovde ima debila pa ste svi vi na ovom sajtu i dalje. :)