Ponosni nevlasnici fejsbuk profila

1. Jes' vala Tulume,dokazao si ovo kad si napisao "Stariju babu",mnogo doticnih nije moglo da skapira,a mi koji jesmo i dalje smo tu :)

2. Ma jeb'la vas baba :)

3. Umesto da traži da se obriše, on prodaje jedne parne organe za druge ( muda & bubrezi za one koji ne kapiraju :) ).

4. Džimi, Neo... To je bio profil koji je radio nedelju dana (od toga sam ga 2 put posetio) i zatvorio jer je sranje. I da, bio je pod lažnim imenom i nemam pojma kako ste me i pronašli, al' odbio sam vas jer nisam hteo da imam nalog, već je to bio jedini način da sebi obezbedim letovanje za dž. :)

Jer, te ribe su bile neke dve sa mora letos. A i šta kenjate ovde, kad sve već znate. Jebote.

5. Black Hole opet udara na nasu inteligenciju k'o sa Blistavim Udom :)))))

6. Blek, rekla mi baba da joj se napusis kurca. :)

7. jedni moji ortaci su se tolko međusobno isprozivali što nemaju fejs, pa je pala opklada, ko izgubi na PES-u, pravi profil...

8. Pa to je za neke gore nego da pikaju u 200 evra,jbt...

9. brate, to je bila najljuca borba kojoj sam prisustvovao :)

a znali smo i u rakiju da igramo...ko primi go, casica na ex...

Al ovo je vec udaljavanje od teme...nastavite ljudi o fejsu...

10. E pogledao sam u saut park epizodu pa u diskusije ovde, pa u burzumov komentar, pa u diskusije, pa u burzumov komentar pa u fejs, pa u diskusiju i resio sam da dignem sidro i otplovim sto dalje od epicentra dosade, neukusa i mase mediokriteta... pobrisao sam sve postove slike prijatelje i deaktivirao...

11. Mislis da ce sad svi tvoji prijatelji preci kod onog malog retarda :))))?

12. ahahahah mislim da nece, bila bi fora: "jel to znaci da vise nismo prijatelji" xD

13. za par sekundi videcete moje pravo lice u dresu evertona,a posle vracam dankana :)))

14. ах бре данкан контао сам да си евертонов кежуалац а ти у дресу ;) хехехехехе

сад ће ове цуре са вуке да полуде ...ниси ни ти луд...знаш ти шта радиш...

15. hahahahaha da se osecam kao na fb xD

16. Ja samo da se javim.Jel sme ovde da se psuje fejs?

17. Hahaha,nisam kezual,nabavljam jos opreme drugar ide sad da gleda tekmu sa Fulamom,pa donosi.Sta kazes,Cica?Metalac i Karamela,sve u istoj tubi,a ko bi rekao da ovako bzvz izgleda,hahahaha?

18. sme elektricare xD

19. E onda *ebem ti onog ko ga izmisli!!!

20. Данкане,Данкане....то хоћеш да кажеш да имаш људе на високим позицијама што ти доносе опрему ;)...
    а не знам шта бих ти рекао,није Евертон лош клуб,ал увијек сам готивио Милвол због „Bushwackers“-а и Ф трупе ;)...хехехе

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.