Ponosni nevlasnici fejsbuk profila

1. E,Cile,legendo...Da znas kako sam se dovijao,plakao bi od smeha.Ovo sad je skroz opusteno,drugar ide,dobio vizu i donosi,nije nikakvo mudo,ako na to mislis.Ne znam sta bih ti rekao,sve te hool faze sasm prosao,Everton ostao ljubav,ne zbog navijaca vec zbog Gaskojna,Linekera,Kancelskisa,Zinole,Fergusona,jos iz detinjstva,a kako mrzim one sa Analfilda,nije bilo sumnje za koga cu da navijam :)

2. Alo ljudi ovde pljujemo po fejsbuku,ne po travi!

3. Гаскојн, Линекер, Канчелскис, Жинола,...
    Реци...

4. хехех...дане друже ја реко имаш неког од јачих , али видим да је све регуларис :) ... хехе не знам мене то да га јебеш никако не пролази а и нећу да ме прође,бар док се не оженим и добијем дијете,ил бар постанем премијер владе ;)мсм само кежуал мода ја несам хулиган ;) хехехе...

иначе на Енфилду је прво играо Евертон и због тога је уопште и био саграђен,да би га Ливерпул тек касније присвојио ;)....

5. e mrzi me da čitam sve što ste pisali, ali samo da dodam.
    ja ne poznajem, niti sam čula da se iko "smuvao" preko fejsa, za razliku od vukajlije gde su svi živi zajedno xD

6. Eh,Cica,majstore :))).Sve ja znam o mom klubu,pa i takve podatke,ali verujem da niko od vas ne moze da provali sta ustvari znaci Everton(osim toga da je bio deo grada u kom je St.Domingo-danasnji EFC,osnovan)

7. ja imam facebook profil, i nije me sramota da priznam! koristim ga da bih ostala u kontaktu sa prijateljima iz inostranstva, ali - da, facebook je čudovište. to je bila dobra ideja koja se otela kontroli jer svaki retard može da otvori profil i simulira život....

ali, u poslednje vreme, najomiljeniji sajt mi je lamebook.com - the funniest and lamest from facebook. prosto uživam da čitam kakvih sve retardiranih debila ima na ovom svetu i da se smejem njihovoj "brilijantnosti".

@christine: e ima primera! ja znam baš dosta ljudi, a baš me pre nekog vremena zove burazer i kaže (sav srećan, ljubi ga seka): "E, ja jebao preko fejsbuka!"

8. Ja nemam. Zbog arogancije. Ne priustam drugima taj luksuz. :D

Elem, korisna je stvar fejsbuk i ima svojih prednosti, podrzavam sve ponosne vlasnike fejsbuka. Iskreno.

9. Blago burazeru,plati net 1000 dinara mesecno i jebe,a mi old school moramo da se picnemo,odemo do grada,potrosimo brdo para za vece i na kraju cekamo 2-3 meseca da dobijemo!Otvaram i ja profil ponovo,ako je tako :)))

10. "Sve ja znam o mom klubu,pa i takve podatke,ali verujem da niko od vas ne moze da provali sta ustvari znaci Everton(osim toga da je bio deo grada u kom je St.Domingo-danasnji EFC,osnovan)"

ја немам благе,признајем,све што знам да је био прво крикет клуб као уосталом и скоро сви енглески клубови....ал добро ипак је то твој клуб,срамота и греота би била да не знаш и ситнице ;)

де нам реци како је добио име?

11. Pa ime je dobio po kvartu u Liverpulu,a Everton ustvari na staroengleskom znaci Divlji vepar :)

12. хехе контао сма тоталес другу причу,типа двоје се малдих вољело па се он звао еверотан па се убио због несрећне љубави :)...али ето сад ћу се у клаџи курчити када год игра евертон како играју дивљи вепрови...

13. Hahaha,Cica drz' se te tvoje verzije,mnogo je jaka :)))))

14. Ja sam ponosni vlasnik profila na Vukajliji.Možete da mi pljunete pod prozor.

15. Fala kurcu da nisam jedini.:) Najcrnje je što se u svakom razgovoru provuče 'jel' imaš fejs'. Svi ti koji su me pitali nisu mi dali jedan valjan razlog zbog kojeg bih otvorio profil.

16. E pa dobro došao.Naravno pošto si ti nekad imao profil,moraćemo da te gađamo balonima sa vodom.Šta ćeš život je takav :D

17. Nemam profil, niti sam ga imala, niti cu ga imati.
    Drndanje po "fejsu" je drndanje u prazno. Jos te smaraju likovi za koje i ne zelis da cujes. A od ovakvih sranja mi se dize kosa na glavi http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs283.ash1/21076_1340656393222_1135556895_1072113_3018080_n.jpg

18. Roze Davidova zvezda je pobedila.:) A i slažem se s tim ^.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.