Ponosni nevlasnici fejsbuk profila

1. Vratite je na kliniku,nije izlečena.

2. ма дајте људи ово је фото монтажа...немогуће да ОВАКО нешто постоји?!

3. Ma mala je talentovano glupa.

4. Da kazem i ja neku.

Otvorio sam nalog pe oko dva meseca, mozda tri, nije uopste losa stvar ako se koristi normalno. Imam oko 180 prijatelja, od toga oko 20-25 sa vukajlije (i vecinu modova, da se zna, to je ako fasujem bananu da se zalim:), ostali su iz skole uglavnom. Status mi je: Ne druzim se sa ruznim ljudima!

PS. Pun mi je kurac vukajlijasa koji se ovde bore protiv slova W, CH. itd, a tamo im ovi ``znaci`` ulaze u redovna slova.
    E da, ko sto rece Surovi, moze i da se vidi kakav je neko, sta slusa, sta voli. s kim se druzi, odma vidis dal` je neki seljak :)

5. Fejs možda jeste u početku im'o neku pametnu svrhu i možda bi im'o i danas da nema toliko idiJota, tako da, kolko sam ja video to je kurac...

Tako da sam ponosni nevlasnik fejsbuk profila.

6. Vule je modove uzeo za prijatelje.Zato njega ne banuju.
    Ma i dalje sam ponosni nevlasnik.

7. И ја сам била до јуче :-/. Ма oнак'..

8. ЈА добио интернет у фебруару 2009. НАправио Вукајлију па направио и фејс.... Мислим, добро је средство комуникације. За Џ шаљеш поруку, можеш четујеш са неким. Има и слике..... Али нисам зависник као оне Mawe matcxitze и остала балангудја. Понекад ме смара да идем тамо.

АЛИ ДА НИЈЕ БИЛО ФЕЈСА КУРАЦ БИ ВИ ЗНАЛИ ШТА СЕ ДОГАЂАЛО ПРВОГ МАРТА НА ВУКАЈЛИЈИ!

9. Немам га, једноставно ме не привлачи. Већина људи у мом окружењу га користи и нисам нешто приметио да је неко постао асоцијалан због истог. Неко горе рече да му је то корисно нпр. кад жели неког позвати на журку а СМС је агресиван начин за то, па ја никад не бих звао на журку некога кога нисам слободан да позовем у било које доба дана. У неким случајевима фејсбук је заиста користан (нпр. људи који имају музичке саставе, власнике теретана...) а знам и неке људе којима се не свиђа али се од њих очекивало да направе профил због посла. За комуникацију углавном корислим скајп и понекад ме зачуди како то људи масовно не користе посебно за позиве у Америку, Канаду или Русију који су скоро џабе.

10. Znači još ima ilegalaca :D

11. Ја бих о фбу могао километарске есеје да напишем, колико ме то чудо фасцинира. Има он својих позитивних страна, али негативних много више. Thruebook би требао да се зове, јер показује право лице већине ликова, какви су заиста, како размишљају, огољава човека потпуно. Имам угашени профил на фејсбуку и ту и тамо га упалим, да бих проверио чињенично стање бивше девојке (за ово може да послужи), иначе ми се гади свака помисао на ликове који по цео дан проводе на рачунару, лајкују, адују, коментују и све остало -ају.

12. Nemam. Bez daljeg komentarisanja, samo da se prijavim.

13. Još nemam...mada razmišljam da otvorim :D

14. Koristan za normalne ljude. Kom se ne sviđa ne mora da otvara nalog. Ako hoćeš nešto da izreklamiraš ili promovišeš to možeš samo po ceni svog vremena. Pomaže i da nađeš nekog od pre 20 godina.
    Slučajno naletim na dečka sa neobičnim prezimenom. Ne budem lenj, pošaljem poruku: "Izvini da tvoj tata nije taj i taj..." Dečko odgovara: "Što meni pišeš pa i on je na Fejsu" :) Tako nađem starog druga iz vojske. Malo mi smeta što tu ljudi mnogo vise. Više bih voleo da posećuju druge sajtove. Al' nema i jare i pare....

15. Imala.Dosadio mi,pa izbrisala.

16. Nisam još otvorio,samo da javim.

17. Уме то да буде јако корисна справа.

Од кад имам фејс, док неко ок мојих спава на телефону, ја више не хрчем (исчекивајући да прекину).

18. Ni ja nemam profil, i trudim se svim silama da tako i ostane. Samo me nervira sto mnoga desavanja koja me zanimaju, prvo se objave na face-u, tako da cesto saznam poslednji za neku dobru zurku ili tako nesto. Zbog toga sam cak razmisljao da otvorim profil, ali NE! Ako neko zeli da me kontaktira, tu je fon, pa zovi ili salji poruke, zajebi me sa fejsom!!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.