Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sarma!
Brat kizo i ja PUSTOSEMO SARME !
Muzika.... samo muzika.... a i cigari....
Nikotin ,kofein i EKV \o/
Чекај, нека дрога добила назив по ЕКВ-у? И било је време, заслужили људи...
najlepse zelje sa jagodom ili ona bambi bela cokolada sa jagodom u nenormalnim kolicinama >:D
http://www.youtube.com/watch?v=Q3egpC62KUc
Najveći porok - slatkiši.
I povremeno esid.
Energetska pića iliti legalni energetski kratkosvežavajući napici koji stvaraju zavisnos'. U početak sam ih pio zato što su mi se sviđali, a sad ih pijem zato što moram, navuka' sam se. Cigar'e nekad koristio, ostavio, usporavale su me fizički, a i od njih smrdi iz usta, ka' da nisi pra' zube.
Кахве и духана сваког дана... ем што ми је ушло у навику, ем мислим да сам са навукао да нема назад.
Имао сам као средњошколац и алкохол у тој причи, али то се изгубило из видокруга некако само од себе, попијем квалитетно једном у месец и по дана.
Имао сам проблем са кока колом, али сам и њу и остала газирана пића баталио пре неких два месеца, после прегледа неког...и тако.
kafa, kafa, alkohol 3-4 puta nedeljno, darko rundek, fudbal..
Kompjuter... mnogo zajebano...
Sokovi - uglavnom koka-kola, ako nema mogu i gusti, ako je baš frka, i voda je dobra.
Kečap - jedem ga uz sve i svašta, ono ogromno pakovanje od kilo sljuštim za par dana.
Crne semenke - bez 100g dnevno ništa
Guarana i slična sranjca
http://www.oceni.rs/wp-content/uploads/O-la-la.jpg
iako je ziljawa snimila reklamu za ovo cudo i dalje ga obozavam
Екседрина неколико рокнем за дан због мигрене, никотин, кофејин и Мерак пиво и Вињау. А каткад и пасуљчина! А и бурек скоро сваки дан.
Ništa ne moram, kafu pijem kad me ponude, 2-3 nedeljno, cigaretu kad se zajebem (zajebo se 8 puta ove godine), slatkiši, kad ima može, ali opet i ne mora, evo skoro došao burazer pa pale palačinke, a ja sam jeo prženu salamu i jaja, sa pečurkama prženim sa belim lukom. Jedino sam navučen, kao što čini mi se bvldga reče, na sport. Da li je reč o novinama, igricama, ili fuci na terenčetu nije bitno,nekad gledam i stare fudbalske snimke i kompilacije, samo da utolim glad, nek je i boćanje ali samo da ima nečeg(ali najčešće prva dva, lolo).
Nikotin, kofein, alkohol.
Uz drugo mora ići prvo, uz treće mora ići prvo, uz prvo ne mora ići drugo i treće. Neretko pomešam i drugo i treće. Treće sa trećim takođe.
protiv bolova : ibuprofen, andol, brufen, rapten(ovo samo jednom u očaju kad nisam ništa imao)... ksanaks za smirenje :D
pa hrana je moja droga i prosla sam proces odvikavanja, skinula sam se sa toga, mada mi je i dan danas jos uvijek tesko
sa kole sam se dugo skidala i prosla tezak period kriziranja
ljekove pijem poprilicno cesti i puno, mada i to pokusavam smanjiti
pijem cesto alkohol, nekad i nikotin volim osjetiti
ali zivot ne mogu da zamislim bez lexiliuma, ne moram ga popiti mjesecima, ali ga moram imati uz sebe
Svakodnevno: pivo, duvan, kafa i Gelusil Lac.