Prijava

Чек чек, неко ко стално пише реченице, а после њих место једне ставља три?

hheheheh ma nece cica mnogo da te bije, samo malo... 'nako, for old time sake... :P ;)))

na trošarini a lemajić?...:))

Курац, нас двојица оћемо да смо негатвци!

u filmu DunCara?..pa u mom ste negativci..zakoljete toliko ljudi...

Колико???????

ma kakva trosarina! na sred terazija!!!!

ma i više...iljadu..si ti pročitao scenario?...na reviji zatvorite vrata, javio i vas dvojica...i krenete da koljete..redom...

lemajić ne smem..a nije ni u redu...ja sam mlađi od njega...:) mada gotivan mi lik..taman i da me prelupa mogu se hvalim...

ej bre, mene tuko ЧИЧА!!!!!!!!

ma da jos si mali, kad porastes malo. al nece mnogo da te tuce, samo par vaspitnih ;)

а добро ондак..то сам навико..мене и тата тако..понекад...:)

одох да спавам..ајд лаку ноћ..поздрави ЧИЧУ..:)

"Nadzirači Vukalije"
by:moj brat Božidar

Isto kao film "Watchmen", samo što je Njujork Vukajlija a superheroji su moderatori.
Kaizen je Dr Menheten, najjači. Surovi je Roršarh. МаријанаП je Svilena Utvara.
Ne znam ko će da bude Ozimandas, koji banuje pola Vukajlije da bi smanjio opterećenje servera.

Evo kako izgleda uzor:

http://www.youtube.com/watch?v=E4blSrZvPhU

hm... ja imam na umu film slican 12 Angry Man... 12 moderaotra sjedi i razglaba da li treba da banuju sevasta :))) 11 je za banovanje, a 1 protiv, i tako ovaj 1 nagovori sve ostale da oslobode sevasta optužbi :)))

bolje 12 majmuna...

A sada ja:
Vukajlija:
Oni žive

Dok sam lagodno išao hodnikom napolje čekajući da moja nova definicija dobije pluseve, video sam na ulazu jednu kutiju u kojoj su bili papirići sa slikama raznih riba. Prošetao sam a zatim otišo iza nekog kontejnera u nekoj ulici i izdrko na sliku Sindi Lauper koja je bila u kutiji. Međutim, video sam da su u kutiji i naočare za sunce (na koje sam svršio). Obrisao sam spermu sa njih i stavio ih na glavu. Nije trebalo dugo vremena da
otkrijem kroz te naočare da su među nama human-like vanzemaljci, koji truju narod ziljavštinama kroz subliminirane propagandne poruke. Što je bilo još gore jedino se istina mogla videti kroz naočare. Dok je bez njih sve izgledalo obično.
Podcenjujući snagu vanzemaljaca, jednostastavno sam otišo kući, uzeo SPAS 12 i počeo da ubijam vanzemaljce. Nažalost kada sam stigao do 9 došla je policija (njih čine samo vanzemaljci) i uhvatila me.

Part 2 u nastavku

predlazem da se deo budzeta odvoji za angazovanje orlando bluma, koji ce se pojaviti samo kao prolaznik u jednoj sceni od 15 sekundi, u kojoj ce mu neko reci alo ti tamo pedercino javi se kad te zovem

Ne, pre Džastin Biber. I on je vanzemaljac, a ja ga ubijam.

Mark Zuckerberg je konačno uspeo da uceni kaizena da mu proda Vukajliju, ovaj se povlači u penziju, Zuckerberg postavlja Mawu Kuchkicu i Opasnu Mawu za moderatore. Svi autori sa preko 50 pluseva su banovani na 14 dana, a postere smeju postavljati samo maloletni. Defke o fejsbuku, braći Čak (Borisu i Norisu) i posteri bez smisla su jedini dozvoljeni. Velja Ilić i Tomislav Nikolić sede ispred skupštine na stiroporu već dva meseca.

TheVlajko pronalazi kaizena na pustom ostrvu u panonskom moru, uspeva da ga ubedi da investira Zuckerbergovu lovu u njegov film o Vukajliji, angažuje Zuckerberga da glumi scenu samoubistva i podmetne mu prave metke kao Brendonu Liju u Vrani. Film dobija Oskara, a Sonja Licht se izbori u UN za vraćanje Vukajlije kaizenu.

Zbog nedostatka finansijskih sredstava, jer je film totalno nekomercijalan, nedostaju sredstva za finansiranje servera i Vukajlija se gasi.

DRUGI DEO:

Kaizen i StrajaKG štampaju knjigu Vukajlija: priručnik za neupućene. Mlatnu gomilu para, kupe server i obnove Vukajliju. ALbus Dambldor i Hari Poter snimaju reklame za tv Pink, a Željko Mitrović pravi planove da potruje sve autore na Vuki... (dotle sam stigao)

A zašto bi Željko Mitrović koristio otrov? To je skupo, ne može da se reprizira 1000 puta, a Farma i Dvor daju iste rezultate ubijanja moždanih ćelija.