Prijava

zato što mu kaizen i Straja plaćaju reklame, a tajanstvena smrt autora na Vuki bi mogla da se pretvori u prvoklasnu misteriju. Osim toga, to je savršena osveta za sve postere i defke o Pinku i Željku i, na kraju krajeva, kad je u pitanju Željko onda i ne sme da ima smisla :)

Čekaj, čekaj, tvoja primedba je na drugi deo, znači prvi ti se sviđa! Možemo se dogovoriti oko scenarija, ja nisam isključiv :)

ja mogu da budem menager :)

da li ce biti golotinje?

Pa, mogli bismo da ubacimo Sandru Afriku. Kao, ona promoviše Vukajliju jer ima i definicija o njoj. Igrom slučaja, Sandra će izgubiti svu svoju odeću i doći na promociju gola!
Dobro sam to uklopio.

extra, ja bi na sise potpuno i zaboravio :)

extra, ja bi na sise potpuno i zaboravio :)

Kod Sandre Afrike dominira dupe.

Ekhm, ako ste zaboravili, scenario je ovaj

Vukajlija:
Oni žive

Dok sam lagodno išao hodnikom napolje čekajući da moja nova definicija dobije pluseve, video sam na ulazu jednu kutiju u kojoj su bili papirići sa slikama raznih riba. Prošetao sam a zatim otišo iza nekog kontejnera u nekoj ulici i izdrko na sliku Sindi Lauper koja je bila u kutiji. Međutim, video sam da su u kutiji i naočare za sunce (na koje sam svršio). Obrisao sam spermu sa njih i stavio ih na glavu. Nije trebalo dugo vremena da
otkrijem kroz te naočare da su među nama human-like vanzemaljci, koji truju narod ziljavštinama kroz subliminirane propagandne poruke. Što je bilo još gore jedino se istina mogla videti kroz naočare. Dok je bez njih sve izgledalo obično.
Podcenjujući snagu vanzemaljaca, jednostastavno sam otišo kući, uzeo SPAS 12 i počeo da ubijam vanzemaljce. Nažalost kada sam stigao do 9 došla je policija (njih čine samo vanzemaljci) i uhvatila me.

Part 2 u nastavku

to je prvi deo scenarija ostale ću da napišem kada budem imao vremena, ali ovo je samo početak, ostalo će biti

EPSKO!!!!

Vukajlija:
Oni žive, tom drugi
U policijskoj stanici su me vanzemaljci zatvorili u neku prostoriju i brutalno me tukli da bih im rekao odakle mi naočare. Onda je došao jedan vanzemaljac i doneo neko sranje poput haube za babe koju su mi stavili na glavu. Taman kad ju je uključio, osetio sam jak udarac od neke eksplozije. Taj lik sa haubom je izvadio pustinjskog orla i uperio ga ka meni. Zatim je pao mrtav.
To je bila MarijanaP i džembi. Uhvatili su me za ruke i dali mi SPAS 12, onda je došao jedan policajac. Shvatio sam da je to vanzemaljac i upucao ga pre nego što je izvadio svoj bedni glok. Zatim sam pišao po njegovom lešu da bih se osvetio zato što me je udario dok su me vodili po policijskoj stanici. MarijanaP me je uhvatila za ruku i rekla mi da moramo da požurimo jer je došao spešl vepons end tektiks tim koji ne izgleda kao da je svratio da bi neko uzeo zaboravljeni novčanik.

Tom 3 sutra, žao mi je ali nemam vremena više da pišem

Inače očekujem budžet oko 210 000 000 evra.

Vratio sam se s novim scenarijom za film o Vukajliji. Budžet bi bio samo 100 miliona dolara.

Vukajlija: D Muvi

U bliskoj budućnosti Vukajlija je postala najmoćnija korporacija na svetu. Svi autori iz ovog doba rade u ogromnoj zgradi veličine povećeg grada. Na sve strane su ekrani koji prikazuju definicije i postere. Kaizen, koji nosi masku kineskog zmaja, nadgleda sve to iz jedne kancelarije (nešto kao u onoj seriji Nikita, ne sećam se tačno). Najbolje definicije bivaju oživljavane (moja baba, daljinac, milka canić itd). Na sve strane su klonovi Bate Živojinovića i Čaka Norisa. Ja, DVlajko, s sobom nosim omanji semafor, koji je (proporcijonalno s svojim skorom) jedno od najmoćnijih oružja na svetu.
Jednog dana američka Industrija Propagandnih filmova i sličnih Sranja shvata da Vuka čini prejaku konkurenciju. Dogovaraju se s NATOom da nas bombarduju. Na našu sreću, Srbi su stekli imunitet na radijaciju i na sve strane su atomska skloništa u kojima se kiseli kupus. Njihov plan ne uspeva. Onda oni odlučuju da u Vuku pošalju androida-ubicu koji će koristiti energiju koju definicije stvaraju.
Androidu to uspeva. Na kraju se to stvorenje podeli u stotinu svojih primeraka. Te ubice idu po kompleksu Vukajlije i ubijaju sitnije autore. Kaizen, Rezervior Dog, Marijana P, TheVlajko, Celt i kompanija se spašavaju jer poseduju prejake definicije. Oni sada moraju da potraže davno izgubljenog člana Kurda. Jedino Kurd može da probudi Moju Babu, najmočnije biće u solarnom sistemu. Kad se to desi, Industrija Propagandnih filmova i sličnih Sranja biće poražena, a Vukajlijine definicije će postati apsolutno najprisutnija materija na svetu.

Film o Vukajliji bi bio priča o ne-tako-dobro-socijalno-adaptiranoj mladoj osobi koja dane provodi ispred kompjutera maštajući o boljem sebi.
Soundtrack neka depresiva koja oslikava monotoniju života, poput ovoga:
http://www.youtube.com/watch?v=dl2_occVg8M
Pokupio bi sve Oskare.

Одбанован Властнибнард!

Спрем'те се, спрем'те, Интернет меми!

Odlican film!
Jel ima nekih delova glume za clanove?

Film o Vukajliji bi bio priča o ne-tako-dobro-socijalno-adaptiranoj mladoj osobi koja dane provodi ispred kompjutera maštajući o boljem sebi.
Soundtrack neka depresiva koja oslikava monotoniju života, poput ovoga:

Film o liku koji 24h dnevno provodi ispred kompa i ne bi bio nesto mnogo zanimljiv...

Film o liku koji 24h dnevno provodi ispred kompa i ne bi bio nesto mnogo zanimljiv...

Upravo jedan takav je dobio Oskara (Social Network).

година је 2017. кајзер добио спорове, против плагијаторским сајтова и позамашну новчану накнаду. купује целу зграду. радимо за њега осам сати имамо плаћено социјално, здравствено. на посао долазимо службеним аутомобилима. креативност не јењава. постајемо партнери гугла. фазони се објављују на почетној страни два пут дневно. ларија пејџа и сергеја напушавамо на дневној бази, нико нам не може ништа. утичемо на све медије у србији. насловне стране са курац ,пичка, говно, сиса. може нам се. ко нас копира, заглави падинску скелу. издаје се књига са фазонима. освајамо НИНову награду. биљана србљановић и лгбт популација даје хвалоспеве, што резултује нобеловом наградаом те године и још шест наредних. паре нам на уши излазе. подмирили смо унучиће. стварамо конгломерат. лого вукајлије се тетовира сваком становнику од титограда до шиљеговца. стефан костић улази у жене. настаје благостање.

д титограда до шиљеговца

Care, de nadje siljegovac jebote :D