Dakle, filmovi

1. Pa nece bivsi robijasi, folkeri i kerovi da ga poseravaju sa drveca, nego ptice. Picka im materina. Naravno da je strah utoliko veci.

Бушмане, фолкери серу са свих страна :)

2. http://www.imdb.com/title/tt0848228/
    Ima na netu HD rip, do jaja kvalitet i to, pa ko voli nek izvoli. Film ko film, nating spešl rili, totalno marvelovski što ja baš puno i ne volim.
    Ali jedna stvar me je oduševila i poboljšala mi gledanje filma., a to je ovaj titl:
    http://titlovi.com/titlovi/the-avengers-150344/ (bar ja mislim da je taj koji sam skinuo)
    Genijalni prevodi tipa:
    "Jebem li ga žilava!"
    "Jebem li mu miša!"
    I prijateljsko upozorenje kad krene credits "IMA JOŠ". Kralj.

3. Одгледао још једном "Инглориос бастардс" и и даље не могу да се начудим чуду да је Квентин Тарантино направио такав пролив од филма. Музика ајде, није лоша, штавише и добра је, успорени кадрови у његовом стилу и они су једина добра ствар која ми се свиђа. Али је тотално пренапуцао утицај Американаца у другом светском рату, такође је превише омаловажио Хитлера и уздигао Јевреје, без трунке расизма.. Је л стварно човјек мисли да је онако лако било прићи Хитлеру у то вријеме ?
    Поред Едварта Нортона мени је Бред Пит један од омиљених глумаца, али какав му је оно сељачко каубојски амерички нагласак у филму ?
    Тотално прецијењен филм, има толико висок рејтинг само због имена Квентина Тарантина у филмској индустрији и оних сцена без трунке цензуре које су данас популарне јер су неуобичајене, и оне ће брзо досадити..
    Све у свима 5 од 10. Филм је суви просјек.

4. слажем се с шерлоком, јако ми је глупо што су хитлера убили у бијоскопу с бомбама кад се то није заправо десило, како је само глуп тај тарантино хехе глупи амер ја сам за њега бре филмаџија сликао сам свој курац камером на мобилном боље од његовог филма

5. Њарнере, и ако си покушао да испаднеш кул (а ниси) морам да признам да се слажем са овим коментаром који си ти окачио из спрдње

јако ми је глупо што су хитлера убили у бијоскопу

Било би куље да је снимио да га рокају испред штанда са са сувенирима или у пекари.

6. http://www.imdb.com/title/tt0330099/

хаос колко глуп филм, ал опет ми био забаван, и ладно је цар натерао клои севињи да му попуши на крају филма. да, има експлицитног пусхења коортза

толико је лик нарцисоидан и неталентован, за не поверовати. генијално

7. Хахахах, гледао сам један део тог филма, погађајте где.

8. Šerloče, a Kristof Volc? Tvoj dojam?

9. Šerloče, a Kristof Volc? Tvoj dojam?

Реално, кобјаснио је у дијалогу њега и оног жидовског јатака на почетку филма, улога му сасвим одговара и одлично је одрадио оно што је требао да одради. А чињеница да швабски војници вишег ранга онако лако издају Хитлера може за бау бау. Мада је то и требало да представља неки шок и прекретницу у филму, ваљда.
    Суштински, Кристоф Волц објаснио, од припаљивања луле до сцене са беретом.. Јебачки, нема шта.

10. Шерлоче, јеси то озбиљан са анализом колико је реална радња бастрдса?

11. Искрено Труће, прво бих да видим шта ти мислиш о том филму, да не испадне од једног поста четвоространично препуцавање. И да, нисам мислио на реалност филма, него на неке сцене које су смијешне и никако не личе на Квентина Тарантина, попут оне да Хитлер лично разговора са једним најобичнијим војником без посебног разлога..

12. Брате, то је филм. Дозволи уметнику слободу. Толико је очигледно да је филм једна добра егзибиција. Ја мислим да је можда Тарантино и претерао мало, али то је та фаза кад снима филмове које не треба никоме да објашњава. И поред свега је одлична забава и ја сам потпуно уживао у биоскопу. То ти је моје мишљење о филму, а тема је таква да нема потребе нико да се препуцава, већ да се нађу људи чији филмски укус је сличан твом и да пратиш шта они предлажу. Тако ја пратим ову тему.

13. мени није јасно како може 'тарантино' и 'претерао' да се искористи у афирмативној реченици лоло

то је тарантино, он воли да претера (он ради то искључиво из љубави из љубави)

14. Да, слажем се, ал' и сам си извалио Њарнеров пост после мога, а не волим кад тема оде у курац беспотребним спемовањем. Наравно да дозвољавам умјетничку слободу ал' мислим да је филм прецијењен, већ сам образложио због чега мислим да има онолико високе оцене, а кад онолико спусти Хитлера онда он добије статус као неки мексички дилер дроге у бијелом смокингу са мини војском коју на крају побије неко попут Сигала, а не лудак који је био спреман да побије пола планете да би урадио оно што је намјеравао. И толико моћну особу рокнути у биоскопу ? Не иде..
    И сцена кад убијају Хитлера траје јебене двије секунде, па у тој сцени се ломи читава радња филма који траја два и по сата.

15. http://www.imdb.com/title/tt0948470/

očekivao sam više od ovog filma, kao da je bio kratak, i ubacili su više patetike..

16. Šerloke, bgate, pa i sam si rekao da je u filmu Hikler ubijen u bijoskopu, što znači da film nije u potpunosti pravljen u vezi sa stvarnošću.

попут оне да Хитлер лично разговора са једним најобичнијим војником без посебног разлога..

Pa tu se baš vidi da film nema veze sa stvarnošću. :D Što reče Trućko, umetnička sloboda. Šta znam, meni se film svideo. Možda i jeste malo prenapumpan, ali mnogo mi se svidela poručnikova uloga. Realno, mnogo jak lik i tom Volcu je legla k'o kec na desetku.

17. шерлоче могу и ја да ти образложим зашто је пичка фломастер, ал не гарантујем да ће бити добро образложење

18. Немојте срати за Бастердсе! ОЈЕБАО ТАРАНТИНО!

19. Битка код Термопила има унапријед разрађену причу, могли су или да снимају по њој или да промијене историју. Они су прихватили ово прво и рачунали на много добре специјалне ефекте као и гомила данашњих филмова. Врло је тешко дати душу филмовима поред оволико технологије , због тога ја углавном гледам филмове од 1970 до 2000.

Okej je to što ne gledaš novije filmove, ali ne seri o svim novim filmovima napamet.
    U filmu 300 efekti su korišćeni u sledećim situacijama:
    - Da dočaraju milijonsku vojsku persijanaca (nema se para za toliko statista, a pravo da ti kažem bedak mi kad vidim neke starije filmove gde se vidi da nema ni 50 ljudi, a kao borba vojska na vojsku)
    - Da se dočara Termopilski klanac (ceo film je sniman u studiju, verovatno baš zbog ovog gore razloga)
    - Slou moušn je korišćen da bi se dodala epičnost borbenim scenama.

E sad, ako ti misliš da je slou moušn mnogo dobar specijalni efekat, onda bgate ne da gledaš filmove iz 20-og veka, nego živiš u 20-om veku.

20. Ima li ko kakavu preludu komediju da predloži?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.