Dakle, filmovi

1. Kad smo kod menjanja istorije, Inglorious Basterds gledali svi je l' tako?

2. Kad je izašao 300, bila je neka ložiona na njega ali sad vidim da je film prosjek, ništa specijalno da bih čuvao njega na cd-u ili kompu. Izbrisao sam ga sa kompa a cd poklonio bušmanima.

3. Ima trenutno neki ok film na PRVA tv ko hoce nek ukljuci pa nek gleda. Brus Vilis, Džulija Roberc, itd... dobri glumci u svakom slučaju.

4. Sad izvalih da je "Ko to tamo peva" deseta najbolja komedija svih vremena na IMDb listi. Daleko smo dogurali..

5. Pa znaš kako, čim je tu Bata Stojković, to mora da ide u pičku materinu visoko. :D Je l' gledao neko Boogie nights sa Volbergom? Ja izgubio 2 i po sata gledajući onaj smor.

6. Sad izvalih da je "Ko to tamo peva" deseta najbolja komedija svih vremena na IMDb listi. Daleko smo dogurali..

Iskreno, ne čudi me. Ne bi me čudilo ni da su "Maratonci" u top 20, a "Balkanski špijun" u top pedeset.
    Dobro je poznata činjenica da Srbi vole da sed lajkuju sa duplih, ili da lajkuju Srbe, tako da ako odeš na pesmu Cepelina, Parpla ili nekoga sličnog na Youtube-u, često ćeš videti komentar napisan na srpskom u top rated comments, iako je glup do bola. Jednostavno, mnogo naših voli da gruva virtuelna muda.
    Da se videti po internetu.
    Zato su po nekim statistikama Srbi jedni od najvećih zavisnika od Fejsbuka, zato u online igricama kao što je ono govno što sam zaboravio kako se zove, i recimo "Powerplay managaer" Srbi imaju jednu od najvećih zajednica, itd.

Ne kažem da je film loš, čak je odličan, ali brate.

7. zato u online igricama kao što je ono govno što sam zaboravio kako se zove

ERepublic. Ponosan sam na sebe što ga nikad nisam igrao lolo.

8. Što kaže Smareme, evo o čemu se uglavnom tu radi. Top komentari na ovom videu.
    http://www.youtube.com/watch?v=o7MhpFF1vv0&feature=related

9. ERepublic. Ponosan sam na sebe što ga nikad nisam igrao lolo.

E to. "Maratonci" su 29. na listi, a "Balkanskog špijuna" nema među prvih 50.
    Ali po oceni je jako blizu top 50.
    EDIT: m = minimum votes required to be listed in the Top 50 (currently 5000) - Tačnije ne ispunjava ovaj uslov, ocenilo ga je nešto manje od 4000.

10. Vesnam, to je verovatno zato što će za koji dan gostovati u Zagrebu, pa se ovi naložili. :)

11. Jericho, skidam preko warez-a, pa sam uzeo taj link, ima ih više ponuđenih bešmulebac, jer nije moglo preko rapidshare-a
    edit- tačnije nem pojma nisam pokušav'o

12. U redu bi to bilo da se oni sad ne nadmeću lajkovima.

13. http://www.imdb.com/title/tt0045826/
    Вреди погледати, не треба да вас обесхрабри лоша оцена. Ја сам се просто најежио...

14. Eto ti, a ja crkla od smeha koliko mi neke stvari u filmu bile bezveze, i batalila ga posle napada u kući.

15. Ово је први филм који је мој ћале гледао у биоскопу, имао је осам година, сад се више плаши птица него керова, бивших робијаша и фолкера заједно.

16. Dobro je poznata činjenica da Srbi vole da sed lajkuju sa duplih, ili da lajkuju Srbe, tako da ako odeš na pesmu Cepelina, Parpla ili nekoga sličnog na Youtube-u, često ćeš videti komentar napisan na srpskom u top rated comments, iako je glup do bola. Jednostavno, mnogo naših voli da gruva virtuelna muda.
    Da se videti po internetu.
    Zato su po nekim statistikama Srbi jedni od najvećih zavisnika od Fejsbuka, zato u online igricama kao što je ono govno što sam zaboravio kako se zove, i recimo "Powerplay managaer" Srbi imaju jednu od najvećih zajednica, itd.

Jedino nisi napisao da Srbi prednjace po broju nezaposlenih, sto je preduslov koji omogucava ostalu fantasticnu statistiku.

Jericho, skidam preko warez-a, pa sam uzeo taj link, ima ih više ponuđenih bešmulebac, jer nije moglo preko rapidshare-a
    edit- tačnije nem pojma nisam pokušav'o

Sad sam bio do warez-a, vidim imam nalog i tamo :D Nemoj ni da pokusavas rapidshare, glodari su se osilili otkako je MU ugasen pa za free naloge daju mizernih 30kb/s. Dabogda sve na lekove dali! :D

17. Ово је први филм који је мој ћале гледао у биоскопу, имао је осам година, сад се више плаши птица него керова, бивших робијаша и фолкера заједно.

Pa nece bivsi robijasi, folkeri i kerovi da ga poseravaju sa drveca, nego ptice. Picka im materina. Naravno da je strah utoliko veci.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.