Dakle, filmovi

  1. http://www.imdb.com/title/tt3397948/ da li je neko gledao, djeluje kao vrhunsko ostvarenje, ali da li je stvarno tako?

  2. Marsovac ovaj sad u bioskopima. Od svih blokbastera skorašnjih, najljubazniji je. Za pogledati sa ženom, bakom, cimerom iz Bijeljine... 7.5/10.

  3. Pošto je karta za bioskop kod Müller? I kokice i koka-kola? Ima li ona fora, daš pet evra, pa sipaš u kesicu žele bombone i čokoladice po izboru?

  4. @Luks
    Znao sam da jedan od njih si. Lađe moje vetar ne nadima više od kada znam da marsovce gledaš dragi prijatelju...

  5. @D: Marsovac ti neće doći ukrasti oluk na kući bakarni, dekiaod hoće jbg, uzme oluk i spizdi keca na Benfiku, sry brt ali marsovac > dekiaod.

    @R: Cinestar brt. Skupo, morao sam se odreći štošta nečeg. Kokice odvojeno idu. I one su skupe. :'o(

  6. не могу да се сетим ко је предложио овај:
    http://www.imdb.com/title/tt0780504/
    али одличан је, треба погледати

  7. e saznao sam skoro da je Skarfejs rimejk filma iz tridesetih godina. Priča je skoro u detalj ista, samo što je lik Italijan u Čikagu a ne Kubanac u Majaimju

  8. Lep, opuštajući film:
    http://www.imdb.com/title/tt1655442/

    Jeste ako si gluvonema. Poyy

  9. Gvozzden
    e saznao sam skoro da je Skarfejs rimejk filma iz tridesetih godina. Priča je skoro u detalj ista, samo što je lik Italijan u Čikagu a ne Kubanac u Majaimju

    Није тачно. Скарфејс је по истинитом догађају снимљен

  10. ахахахахаха јеби се, никад ово нисам видио прије

  11. http://www.imdb.com/title/tt0115580/
    jedan lep film za pogledati sa sestrom (ili sa majkom)

  12. Je li može i sa devojkom? Mislio sam da pogledam neki film i da prebacim ruku lagano preko ramena, pa za sisu, a kapiram da se sestri (ili majci) to ne bi dopalo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.