Dakle, filmovi

1. šta kontate o ovim doskočicama u Big Shortu? ovo kad kao objašnjavaju pojmove nama običnom čoveku te neke zajebanije pojmove, to vam je okej ili sranje neviđeno?

2. Gravity mi uopšte nije bio toliko loš, izuzev par naleta žešće patetike

ja sam mu dao ocenu 7 nije los,malo iznad proseka ali u poredjenju sa tim sta se ocekivalo kazem da je sranje.nervira me takvo reklamiranje koje prati sf filmove..wow najbolji glumci, poslednja rec tehnike itd kao da je sve u tome

3. A ne grešite dušu za revenanta, pls, makar čekajte 1080p, pa na fleš, pa u tv.

+312123123 za svaki malo jaci film ovo se primjenjuje

4. E Makaronac kad god se pojaviš ovde obuzme me neka strepnja da nisi dao opasan spojler kao za Fallen gde mačka izjebe Denzela, pa obavezno gvirnem na jedno oko čisto radi predostrožnosti i čitam reč po reč polako ali sigurno. :D

5. http://www.imdb.com/title/tt1045670/ - Jedno od najprijatnijih iznenađenja od filmova koje sam pogledao u poslednje dve godine. Divan scenario. Pre svega, mislim da je ovo film sa najboljim ženskim humorom koji sam gledao, ako sam uopšte i gledao dosad film sadobrim ženskim humorom. NA IMDb je loša ocena, dok na mnogo relevantnijem Metu ima 86/100. Film će se definitivno svideti ljubaznim glavama ovde i takvima ga iskreno preporučujem.

9/10

6. Nikolas.

E Makaronac kad god se pojaviš ovde obuzme me neka strepnja da nisi dao opasan spojler kao za Fallen gde mačka izjebe Denzela, pa obavezno gvirnem na jedno oko čisto radi predostrožnosti i čitam reč po reč polako ali sigurno. :D

hahahaha to to
    jebo sastavljanje tiketa, ovde ide polako ali sigurno xD
    Srećna slava Nikolase! :D

7. e lud je taj

on ide uz Watchmen uz cijeli film
    onaj mali crnjo pored prodavača novina čita ovaj strip i onda u film ubace ovaj crtani

znači pogledajte Watchmena onaj od 4 sata, tu je i ovaj crtani uklopljen uz film

8. Isplakao sam se ko pizda tu negde pred kraj, a onaj čoban Di Kaprio neka slobodno nastavi sa oblačenjem u međeda dušu mu agresorsku jebem...
    http://www.imdb.com/title/tt2582496/

9. Kakva je ovo glupost jebem ti život!

10. Ne za tvoj post, za ovaj iznad!

11. Dobro je sad mi je lakše

12. MrHajnrih
    Kakva je ovo glupost jebem ti život!

Kapiram da pitaš za Man Behind the Sun?
    Pa ništa, o oblasti i jedinici 731, tačnije jednom od najgorih japanskih logora u drugom svetskom ratu. Mučili Kineze da bi naučili nešto o ljudima, i napravili biološko oružje.
    E sada, dobro je poznato da su Azijati bolesno kreativni sa takvim sitnicama kao što je maltretiranje, mučenje i slično. I Kinezi rešili da snime film o tome. Film je generalno ok sa istorijske strane, i iako ima blago prenaglašenu glumu (karakterističnu za podneblje), jezivijim ga čini to što ti je stalno u podsvesti da su se takve stvari radile.
    Gadan je na nivou.

13. Znam.za ono sto su vezali ljude daa budu nepomicni i ostavljai ih danima bez icega, samo da im svakih lupam 15min kapne kapljica vode na glavu i tkao ih izluđivali, ili da ga nasade na bambus koji će rasti zrtvi u rektum

14. ne znam koliko je verodostojan tekst, ali je u vezi sa tim što pričate...
    http://www.conopljanews.net/unit_731.html

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.