Dakle, filmovi

1. Највећи трик који је ђаво икада извео је то што је убедио људе да је Аркан мртав.

2. Kapiram da pitaš za Man Behind the Sun?
    Pa ništa, o oblasti i jedinici 731, tačnije jednom od najgorih japanskih logora u drugom svetskom ratu. Mučili Kineze da bi naučili nešto o ljudima, i napravili biološko oružje.
    E sada, dobro je poznato da su Azijati bolesno kreativni sa takvim sitnicama kao što je maltretiranje, mučenje i slično. I Kinezi rešili da snime film o tome. Film je generalno ok sa istorijske strane, i iako ima blago prenaglašenu glumu (karakterističnu za podneblje), jezivijim ga čini to što ti je stalno u podsvesti da su se takve stvari radile.
    Gadan je na nivou.

Kapiram ja ovo što si ti napisao, ali ovaj trejler mi je smešan do bola, nije mi ni gadan koliko mi je smešan, iskren da budem!

3. ма погледај цео филм. има смеха за извоз.

4. Nije isključeno da pogledam!

5. обавезно! и да јавиш које су ти најсмешније сцене мучења.

6. kakav je film Creed? Vredi li odvojiti vreme za njega?

7. pa ono, solidna paljevina, ok urađeno
    fino urađene borbe, isto kao Roki radnja fazon, samo ovde imaju i blokiranje udaraca, ne poturaju glavu :D
    ima i fina riba, maštu da ti zagolica xD
    ok za ubiti vrijeme

8. обавезно! и да јавиш које су ти најсмешније сцене мучења.

Немаш бриге, теби првом јављам!

9. ovo mi je trebalo.
    da podelim odma jedan od boljih serijala
    o duhovnosti, energiji i kretanju energije, nastanku sveta, religijama i drevnim religijama i vezama izmedju njih
    americki film koji kritikuje americko drustvo

inner worlds, outer worlds

10. AAAAAAAAA POYY DRUGARIIIII

11. jel u man behind the sun ima scena kad nekog coveka zatvore u neku prostoriju i povecaju pritisak u njoj toliko da covek explodira

12. Mislim da da, ali se ne sećam baš najbolje. Gledao sam pre tri godine film.

13. to je to onda..ta scena mi je bila bas upecatljiva

14. izasao legend 720 i 1080

ni manje ni vise nego sto sam ocekivao, nece ga ljudi pamtiti za 5god, ali meni sasvim dobar
    i ko nije shvatio do sada, u 2016. ce napokon videti da je hardi preuzeo holivud, opet bez greske

15. Том Харди ће да се појављује у топ филмовима једно 2-3 године и онда ће да потоне ко Меконахи

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.