Dakle, filmovi

1. како, бре, реме не готивиш ињаритуа? кога готивиш онда, не капирам. човек је топ класа.

2. Ajd bre bolidu bosanski skini mi se sa kurca vise. I imbecil moze da nauci da kontrolise glas. Glasom se najlakse prikrivaju glumacki nedostaci. Samim tim sto je ovde celu ulogu morao da iznese samo na facijalnu ekspresiju, pokrete, mimiku bez reci, uloga je zahtevnija. A u dobroj meri je i izneo ulogu kako valja. Ceo film se oslanja na njega. Da nije uradio to kako valja, film bi bio govno.

3. Truće, ne ne gotivim. Nego ga ne obozavam. Preterao je sa oscar-bait filmovima. Valja mu Amores Perros. Birdmana nisam gledao. Ostalo je izrabljivanje određenog koncepta.

4. хаха ти си болестан момак, ко да сам теби реко да си ретард, а не за његову улогу.
    И да, јебо ти босански болид мајку у пичку

5. немојте се тући штаповима по потколеници зар није боље кад сви живимо у слози и миру него кад не живимо

6. Toliko je internet zatrpan Leom (za moj ukus malo iznad proseka, uloga i film, imao je najmanje 5 a bojim se i celih 10 boljih filmova i uloga), da niko ne obraca paznju na Gospodina Morikonea, najveceg filmskog kompozitora u istoriji, koji sa 87 godina dobija prvenac, za odlican posao u Hateful Eight. Za mene je on pobednik ovogodisnje dodele

7. dal neko diskriminise semjuelna el dzeksona ili denzela imali su gomilu glavnih uloga.kako sere onaj lik.ko im je kriv sto vise vole basket nego glumu, pa ne moze sve jbg

8. мориконе конпозитор за свако поштовање

9. + zilion na ovo za Morikonea, jebo vas Leo. I Injaritu, al on onako umetnički, bez scenarija.

10. A to je javnost stvorila to sranje sa leom i oskarom i jedu govna ljudi koji su gledali titanik i eventualno jedan od njegovih novijih i zato danas statuse svi pisu leo majstore klasicno pomodarstvo ali nemojte kriviti dr dikaprija, tek ce sad slobodan pritiska da daje najbolje uloge, a i ulazi u te godine

I kolko mi je drago sto se mnogo gotive on i hardi kakve dve lobanje

11. Јеси ти заљубљен у Хардија?

12. Ajde da kazemo da bi im izdrkao obojici

13. kako bi isutirao ovog armina svaki put kad otpocne sa ovim pricama
    dikaprio je jednoobrazan i umisljen lik a druga je stvar sto ti u selu iz kojeg dolazis ne projektuju nista sem njega i jos 15 filmova.
    prosek iskreno on i hardi sa tim da je ovaj cak iritantan i pederast poprilicno sledecu ulogu ce da pusti kosu kao leto i igrati transseksualca i onda ce pricati svi da ga treba gaziti cizmama po lobanji i uspostaviti dominaciju ili bar ce celt to pricati
    a koji sem titanika ima stariji, avijaticar?

14. Povuci rec majmune zalepicu ti jednu vrucu

15. dobices po jaketi se kod mene kaze

16. ХАРДИ КЛЕМПА ХАХАХАХА

17. ПОЗДРАВ ДРУГАРИ
    неко линк за филм LIZARD IN WOMAN'S SKIN?
    http://www.imdb.com/title/tt0067361/

баш би ми значило

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.