Dakle, filmovi

1. Prvo se prijavi na temu ŽENE NA SAJTU.

2. Sta izjeda grejpa tu se oduzio holivudu, titanik kidalica iako necete da priznate jer je satro zenski film, a stariji je i uhvati me ako mozes, nista nije nesto da ce se pamtiti posebno decenijama kao brando u kumu al uvek na nivou i bez greske

3. ja za titanik uvek recem dobar da je
    sve stvari koje izazovu erupciju na kraju budu i popuvljane. to je ta priroda neka coveka
    fazon odvalis posle osnovne da titanik ipak nije najaci film i onda pocnes pljuvati ili da bi bio drugaciji i onda tako jos par likova, postepeno i onda cela planeta nevoli titanik
    najaca stvar kad isti lik sto mi kaze pa znas i zasluzuje realno po meni batman devetku izvukao je maksimum iz tematike smatra da je titanik patetika 6,24/11 pa majku ti jebem sta bi ti napravio da imas neki brod poptonuli na dnu oceana ne bi 10 min trake iskoristio
    8/10 od mene

4. po meni adaptation od nikolasa kejdza je odlican film obavezna lektira svakog kinofila

5. Харди солидан фотомодел

6. http://www.imdb.com/name/nm1519666/ чим он није узео Оскара ове године, намештаљка је!

7. Jedan lik je tako imao razgovor sa devojkom i ona mu je govorila kako joj je Hardi baš dobar i sve to, da bi je on pitao šta bi uradila da ga nekad vidiš, da li bi spavala sa njim i da kaže kako misli, neće se ljutiti na nju jer je voli. Ona mu je rekla da bi spavala sa njim, ali da Hardija ne voli kao njega, već da je privlači seksualno. On je rekao da može kad god hoće da spava sa njim, da se on neće ljutiti. On je znao da ona neće nikada otići iz Doboja u Ameriku i da nema šanse da će sresti Hardija, a ne da spava sa njim. Ispostavilo se da je Hardi dolazio u Pariz na proslavu Nove godine kad je i ona išla kod rodice da slavi Novu godinu. Momak je ostao u Doboju jer je znao da ga neće prevariti, osim sa Hardijem, ali Hardi je u Americi, a i nema šanse da će da spava sa njegovom curom. Ipak se desilo suprotno od onoga što je on mislio. Ona se na prvi pogled svidela Hardiju i spavali su tu istu noć. Čak su se i slikali zajedno pored tornja. Kad je došla kući, rekla je to momku i on nije mogao da veruje. Istog dana su raskinuli. Dokaz koliko su muškarci lažovi i nemaju razumevanje za devojke koje vole.

http://img.photobucket.com/albums/v642/shakespeares_sister/shakes6/tomhardypuppyparis.jpg

8. Hajnrih ne lupaj gluposti edi redmejn najodvratnija njuska, klasican smoki od coveka, sl godine cenim da ce da glumi crnca ili zidova

9. Nekoodnekud, tačno tako. Đubrad muška, običnu preljubu neće da oproste, kako bi tek onda nešto teže izdržali!!!!

10. Лионардо Дикаприо, честитам са малим закашњењем.
    Преспавао сам дан гледајући пренос!
    Откад је ово требало да се деси!
    Да је било регуларности у овим доделама, ти би досад
    можда добио и петог Оскара!

11. ПОЗДРАВ ДРУГАРИ

Седиш нам на кари

12. Reme, jeste malo glupo davati opšti sud o Injaritu, posebno kao Oscar-bait reditelju, a nisi gledao "Čoveka pticu". Ako neki film nije primer pravljenja za Oskara, onda je taj. Treba uzeti u obzir profil prosečnog člana AFA: stariji gospodin bele kože iz više srednje klase, liberalan ali ne potpuno imun na malo veličanja velike nacije, uz povremeno preispitivanje prošlosti, ali - ne preterano. Tako su, na primer, filmovi Argo i The Revenant ono što mi prvo na pamet pada kad na Best Picture nagradu. Naravno, politička korektnost je veoma bitan aspekt Oskara, iako je ove godine postava bila bledokoža. Još jedan primer: Šon Pen, glumac koga inače strašno gotivim i poštujem, je uzeo Oskara pre nekoliko godina u filmu Milk u kom je glumio prvog gej aktivistu u Americi i tako načinio neviđenu štetu, pošto je te godine Miki Rurk uništio sve ulogom Rendija Robinsona.

13. Pa ne dajem ja opšti sud, kažem moj utisak na osnovu onoga što sam gledao. I kažem da je Revenant jako fin film, i da bih voleo da nastavi tim putem.
    Ne pričam samo o tematici filma, već o više stvari. Tipu filma koji akademija voli.

Pročitaj oba moja posta, ovako ću se ponavljati bezveze.

Kako si ti zadovoljan Oskarima ove godine Prove?

14. Potajno sam se nadao da Sly uzme Oskara i tako do kraja estradizuje dodelu. :D
    Naravno, navijao sam da LDK ispuši, mnogo ide na kurac histerija oko toga da "tako dobar glumac nema Oskara". Kakvi sve glumci nemaju Oskara i kakvi sve su umrli bez istog. Čestitke Morikoneu od srca, to je divna vest.

15. Лео је требао да добије за Ђанга улогу, филм из доба када је сваки црнац у Америци имао посао

16. Jedino ovako ta histerija prestaje. Jbg.
    Mada, ne znam ni kome bih dao Oskara da kod njega nije otišao. Fasbender je dobro odradio ulogu, ali mi cela ta priča oko SJ-a ide na kurac, a sa njom i on. Od danske devojke mi se prilično kenja, a Dejmon smara sa osrednjim i lošim SFovima. Veruj mi, za dve dine će oko njega da se digne fama kao oko LDKa.

Trumbo-a nisam gledao. Generalno, sada je Leonarda ukenjalo jer je imao slabiju konkurenciju nego prethodnih godina.
    A nije LDK kriv što najn gegeri jedu govna tri godine i dižu famu. Jebiga. Šta da se radi.

Kakvi sve glumci nemaju Oskara i kakvi sve su umrli bez istog

Al' tad nije bilo neta lolo.

17. Dogodine Geri do pobede! :D E sramota da ga nisu ni nominovali 95-te, baš velika nepravda.
    https://youtu.be/74BzSTQCl_c

18. Apokalipsa danas krenula na Pink action-u. Uzivajte

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.