Dakle, filmovi

1. Pa ja sam remea onomad i pitao ali javise se svi da mi objasne da ne umem da gledam filmove

I uopste mi nije jasno kako posle gledanja filma da znam dal je neki aspekt bio dobar ili ne mogu samo da kazem dal je film sranje, dobar ili onako.

2. I kladim se da reme i prov ni ne uzivaju o filmu nego.obracaju paznju na sve te sporedne stvari da bi mogli da seru posle o tome. Mozda i hvataju beleske tokom gledanja hahaah

3. Hahaha beleške jebene

4. Pauzira film pa zapise hmmm osvetljenje lose u 34-om minutu ali facijalna ekspresija postara vrhunska

5. Reme odgledao sam Network sinoć. Dobar film, malo mi je lejm što je Hauard Bil, oko koga se sve vrti u stvari nebitan u filmu, jbg nije realno da svi zavise od njega i njegove emisije, a da se u filmu pominje samo na minut dva povremeno, kad mu je emisija.

Za 1976 vrlo dobar film.

6. I da, kačite te iz žanra "ekonomija", bilo dokumentarci bilo filmovi.

7. mozda wall street iz 87, mada nema tu nekog muljanja, ali vredi pogledati zbog daglasa i greka njegovog pokidao

8. Tražio sam skoro wall street (al fazon na popcornu i yt lol) nisam našao i odustao.

Sad sam uzeo Inside job, što nekima stoji u bukmarksu 2 godine, da odgledam.

Samo muljanje što više muljanja to bolje muljanje, al nemoj muljanje ko Papaet da izgubi prsten u butiku, nego na veliko!

9. Gledao sam i the whore of wall street odlican

10. Pa video si da je ipak nebitan. I da sve može da funkcioniše i bez njega.

Mislim, poenta je upravo na tom smenjivanju "klovnova" sa ekrana. I u tome što se ne jebe živa sila u jurnjavi za gledanošću. Itd. U suštini, ista stvar je i danas. Samo što zbog interneta ne moraš uopšte da tražiš kražiš klovnove već sami iskaču.

I do jaja je onaj govor onog bake o ekonomiji, kapitalizmu, socijalizmu i industriji.
    Nemam pojma, meni je film do jaja. Mislim da bi opasno sjebalo film da se priča gradi oko Hauarda Bila koji je marioneta. Fora lik se na tvu dernja kako je televizija sranje, laž, kako treba ugasiti tv, razviti svoje mišljenje i time privlači gledanost. Apsurdno. Kao i način na koji je dobio posao.

11. Fora je što su gledaoci predstavljeni kao ovce, tv lica kao frikovi (Hauard Bil i Great Ahmed Khan, ona prokleta proročica), oni koji uređuju program kao ljudi koji gaze preko mrtvih do svog cilja. I tako dalje. Dakle, nema jedne normalne ličnosti u filmu. Ovaj što je uređivao vesti pre toga je u krizi srednjih godina, ali je jedini delimično normalan.

12. Haha a baš zbog toga što je predstavljen kao nebitan, je i meni na pola filma bila zanimljivija gledanost njegovih emisija nego on kao lik.

13. Arminu bi se svidela Mreža, on de loži na takve spike.
    Inače Fej Danavej objebala.

14. Pa reko pre desetak dana ono kad si ti pisao o filmu da cu da gledam dugo na listi, al sad serije gledam jbg

15. Јебо серије, лоло.
    Елем, ја сам решио да одгледам све од Лумета. Јебига, човек режирао 12 Angry Men, Serpico, Dog Day Afternoon, Network. Што ће рећи, разбија. Фан фект - никада није узео Оскара за најбољу режију, а мислим да није добио ни за најбољи филм.

16. Slažem se sve sa tobom, nego primećujem! Moglo je da se napravi da se poigravaju sa njim a da on misli da im je on važniji od leba, a ne da padne mrak, on ulazi mokar direkt u studio da snima.

Sve ostalo potvrđujem, meni je najjače kako je neke tamo sedamdeset neke totalno predviđeno kako će TV funkcionisati u evo recimo 2016. Ili klinka ona koja "hoće samo da vidi da li ljudi viču sa prozora", i sl.

17. Dajte neki dobar film sa Babom iz Forest Gampa. Onaj crnjo sa velikim ustima što hoće da lovi škampe nakon vojske.

18. Nemoj me držati za reč, ali mislim da se lik zove Mykelti Williamson ili tako nešto, pa potraži na websajtu IMDb

19. Hvala puno prijatelju dragi, taj je. O/

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.