Prijava

Danilo Bata Stojkovic u svakom filmu igra manje vise istog lika change my mind opaaaa jebi

I u svakom ga odigra maestralno

dobar je i sergelj, al ne bih reko da je najbolji

Batu, Nikolića, Samardžića sam uzeo za primer jer ceo život glume na identičan način. Pa Dragan Nikolić je reklamu za grand kafu odradio po istom šablonu.

To nije gluma, nego takav si i to radiš u milion filmova.

Nije za poređenje, al pogledaj holivudske glumce. 20 filmova 20 različitih karaktera. Mršave, bilduju se, puštaju kosu, prepravljaju zube, i to samo fizička transfirmacija.

A svaki film drugačiji žanr i uloga.

Лупаш језиво за Гагу Николића, узми за пример само "Кад будем мртав и бео", "Ко то тамо пева" и шта знам, "Отписани" рецимо, три тотално различита лика, сва три предојајно представљена.

Dragan Nikolić u 'Mlad i zdrav kao ruža' ojebo

Dobro, nisam ja neki poznavalac filmova. Ovo je moj utisak. Nekako u svakom filmu priča onim jednoličnim glasom punim sete i pravi dramske pauze.

Istina je da gaga nije imao ulogu u kojoj nije bio smeker, da li zavodnik, kriminalac, buntovnik, mladi covek koji se bori, ali je uvek bio smeker i gospodin, mozda ima par izuzetaka. Jedan od najvecih glumaca i smekera na svetskoj sceni, kad ga gledas saosecas se sa njime prenese sve sto je reditelj hteo, objasnjava glumacki.
Jedan od najjacih glumaca u mladjim danima za mene.
Svaka njegova uloga je odradjena posveceno i sa srcem(i glavom naravno). Bar tako meni izgleda na ekranu. Doktor, gospodin, caca.

Bergase,pusi kurac,bergase

Koje su vam scene najjace? Mozda ima neka tema, ne znam, ali meni su do jaja recimo:
https://www.youtube.com/watch?v=6m_JOTesrv8
Na poslednjih minut mislim, Boris Isakovic kako je odglumio

Ili Bogdan Diklic u juznom vetru, nemam neku scenu spec, generalno do jaja odglumio

Lazar Ristovski je sjajan glumac, mada ga danas s punim pravom ne gotivimo. Nenad Jezdić je takodje odličan.

Jeste li gledali Daru iz Jasenivca?

Vidim svi na FB masovno obkavljuju statuse, tipa potreseni su i to.

Video sam da su upakovali priču tako da mogu da ga pogledaju prosečan Francuz i Amerikanac, ali da na priči ipak nisu štedeli. Podigla se opasna kampanja protiv filma, što i nije tako loše jer - bitno je da se o tome govori i da se ne zaboravi. Da su preneli na platno čitav jedan procenat onoga što se tamo zaista dogadjalo (i kako se dogadjalo), prošao bi daleko gore nego Srpski film.

...Inače ako neko uopšte ima potrebu da se bavi logorima i sličnom tematikom (a svi bismo manje - više morali, iako je vrlo mučno), može da pogleda ovaj dok. koji su zajednički odradili Hičkok i Bernstajn; njih dvojica su, naime, medju prvima ušli u oslobodjen Aušvic i druge logore, sa opremom za snimanje i ekipom. Montaža je bila pravi izazov, jer većina ljudi nije mogla da pogleda ni delić materijala. Konačna verzija je naposletku završila u depou, i ugledala je svetlost dana tek pre nekoliko godina - pod izgovorom da bi nemački narod, u slučaju prikazivanja filma u javnosti, završio na smetlištu istorije. Sam po sebi film je remek - delo (u njemu su korišteni i snimci iz ranijih godina), ali je težak, mučan, monstruozan...
https://www.youtube.com/watch?v=ZaeR_hV-W-I&ab_channel=EdwinaGood

Dara iz Jasenovca, jedan od najboljih filmova koje sam gledao u zivotu. I dva sata filma je malo da prikaže šta je sve trebalo prikazati. Mogla bi serija da se napravi po ovome. Film ako ne dobije oskara i ova mala sto glumi Daru, onda nece niko nikad. Na stranu moja pristrasnost posto sam Srbin iz hrv, na stranu sto ce i jak jevrejski lobi pogurati, film je i bez toga... ne znam kako da kazem. Potresan. Ovo ce biti medju top 10 na imdb, uhvatite skrinsot